Nabízím trekové/taktické boty Prabos Vagabund vel. 39, nošené málo jednu sezonu.
Nošené jeden trek max 50km. Koupeno za 1800 po slevě z 2500.
boty Vagabond, velikost 39
Vzaté jen párkrát. Jsou úžasné na došlap ale mně jsou široké (sedí mi leguáno, klidně vyměním)
Nové, nenošené šaty. Šířka v ramenou - 30 cm, Šířka v podpaží - 44 cm, celková délka - 86 cm. Pouze osobní předání v Praze.
Vintage trenčkot . Oba v parádní stavu bez poškození.
Nabízím oblečení - vše max 1-2 nošené, některé i nové, nakoupené z CA, HM, Tchibo-TCM, Debenhams, Marks&Spencer Blanchporte, je potřeba si je vyzkoušet, neposílám, fotek by bylo moc, lepší se podívat :)
Sandále Nike sunray protect vel. 35 - 22 cm. Nenošené.
Supr kožené botky Rieker
nabízím vansky pro juniora, vel. 33 - vyrostla mu rychle noha jeden den ježděné ve skateparku, bez krabice
Kalhoty UNIQLO, nenošené, vyprané.
Prodám nenošenou bundu Freshhoods. Ještě má původní cedulku. Objednával jsem velikost L, ale odpovídá spíš XL a pro mě je příliš veliká. K vyzvednutí na Praze 7 v Holešovicích nebo předání okolo Muzea a Hlavního nádraží. Původní cenu je možné si ověřit zde: https://freshhoods.com/products/pastel-bomber-jacket?_pos=1&_psq=pastel+bomber&_ss=e&_v=1.0
Nová
Společenské pánské kožené černé boty Brookville, číslo 41, koupené cca 2000 a jednou nošené na pohřeb
Cestovatelský pásek, do kterého si můžete bezpečně schovat peníze. Má plastovou přezku, tak ho není třeba sundavat při letištní kontrole. Jednou použitý, jako nový.
Triko dovezené z Peru z Pucallpa, měl jsem ho na sobě jednou a bohužel je mi malé. Od rameního švu po spodní lem 59 cm šířka v podpaží 50 cm Barva je míň červená a víc cihlová, ale mobil to neumí zachytit bavlna, značka Nativo Peru
Triko dovezené z Peru z Pucallpa, měl jsem ho na sobě jednou a bohužel je mi malé. Od rameního švu po spodní lem 60 cm šířka v podpaží 55 cm Barva je černá a bílá s malými barevnými částmi ve vzorech.
Nové, pouze vyzkoušené, nesedí mi velikost Od pasu ke konci nohavic 97 cm pas na gumu a šňůrku, šířka 30-60 cm
Nové, pouze vyzkoušené, nesedí mi velikost z boků parádní veliké kapsy Od pasu ke konci nohavic 85 cm pas na gumu a šňůrku, šířka 30-60 cm barva těžko pojmenovatelná :)