Těhotenské šaty Happy Mum - těhotenské společenské šaty s páskem - velikost L - pouzdrový střih - měkký úpletový materiál - na zadním dílu skrytý zip (PC 1689,-)
Nabízím těhotenské šaty H&M - velikost M - materiál pružný úplet - přiléhavý střih, délka nad kolena - barva bílá/navy
Nabízím krásnou letní sukni NA_KD - nenošená, ještě s cedulkou - velikost EU 38 (podle mě +-, viz pružný pas) - tenký proužek, olivová barva - midi délka, propínací s knoflíky - na zadním dílu gumička - příjemný lehký materiál (PC 1200,-)
S tezkym srdcem posilam dal oblibenou dzisku Punktura. Sedi S/M
Prodam nenosenou mikinu kapely Irie Revoltes, nenosim ji. Cena 350 Kc. Osobni predani Praha nebo Zasilkovna (postovne plati kupujici) 🛍️
Prodám novou hnědou mikinu Nike s otevřenými zády
Kvalitní kožené sandály či boty k sukni na ortopedické podrážce. Nošené pouze párkárt. Široké v oblasti prstů, VD 23 cm.
Dámská sukně fialové barvy s fialovorůžovým okrajem. Zapínání vzadu na zip a poutko s knoflíkem. Šířka pasu: 36 cm Délka sukně: 45 cm Osobní předání v Olomouci nebo zaslání Zásilkovnou či podobnou službou.
Nová, nepoužitá podprsenka Freya Fancies - barva buttermilk, fakticky je trochu tmavší jak na obrázku. Velikost UK 30H (EU 65K). Nová s visačkou.
originální Lindy Bop, bez známek nošení
Mám lněné kimono ukrajinské módní značky https://blackficus.com/product/womens-linen-bathrobe-2 (asi tohle) a vůbec ho nenosím. Prané jednou, visí ve skříni. Ujmete se ho někdo. Barva bluegrey a velikost XL.
Nenošené, původní cena 3800 Kč, již vyprodané.
Velmi teplá a příjemná dámská vesta VOLCOM, s odepínací kapucou a kapsami na zip. Velikost M. Bez vad, jako nová.
Šaty s nabíranou sukní a odepínacími ramínky a mašlí. Měla jsem je na sobě asi dvakrát, v perfektním stavu.
bavlna vel. XXL 40-42
Nabízím dámské džíny Wrangler Tina Flare velikosti W29L32. Vnitřní délka nohavice 83 cm, šířka pasu 36,5 cm. Osobní předání v Olomouci nebo mohu zaslat Zásilkovnou, případně jinou rozumnou přepravní službou.
Promod, kolem boků guma. Nenošený, pouze vypraný. Dlouho mi leží ve skříni. Osobní předání v Praze nebo lze zaslat via Zásilkovnu/DPD.