Lesk na pery Astor Perfect Stay Gloss
Make-up Affinitone od značky Maybelline
Sháním kulmu Babyliss PRO Perfect Curl. Cenu si řekněte.
prodám krém Cicalfate od Avene, je použitý asi desetkrát, já ho nevyužiju
Prodám nový Hot Liss uhlazující sprej na vlasy pro použití s vyhlazující žehličkou nebo fénem: výsledkem jsou perfektně rovné vlasy po dlouhou dobu. Sprej navíc chrání Vaše vlasy před poškozením. Speciálně pro jemné a normální vlasy.
Masážní přístroj buď svítící čili hřející nebo vibrující nebo obojící
sada pilates obsahuje knihu, dvd a ještě nějaký překvápko (orig. balení), p.c. 399 Kč, dám za 200 Reflexní terapie obsahuje nějakou odrhovačku (pemza), ježka, sůl a chladivku, orig. balení, taky 200 Kč zabaleno dohromady, ale klidně to roztrhnu
nabízím nutridrinky od několika firem v několika příchutích. cena 35Kč/ kus
Nový (nepoužitý) šampon L’oréal Professionel Lumino Contrast
75 ml edp, jednou odstříknutá, nevydařená koupě naslepo 640 Kč, Brno (příp. zašlu)
Prodám masážní lehátko, bílo-krémově vanilková , velmi velmi málo využívané. Původní cena 3.600,- líbila by se mi okolo 2000,-
žehlicka, krepovačka, 3 nastavce kulem - ruzne typy. Celá sada viz obr. Parkrát vyzkoušena. Jako nová.
Zcela nový led derma roller na celulitidu, strie a jizvy. Dokupovala jsem si k tomu ještě dvě hlavice - 1,5 mm a 0,75 mm. Tyto velikosti jsou určeny přímo na celulitidu. PC 650,-
Nabízím čerstvý TEMPEH, přírodní, blanžírovaný, 250G cihlička za 40,- V okolí Uherského Hradiště nebo Brna.