Ahoj prodám tuto nevyužitou čističku vzduchu s HEPA filtrem
Nabízím úplně nový face epiláro s dvěma masážními kartáčky. Krabici jsem ani neotevírala, takže top stav.
Parfém z LUSH ve starém balení, 30ml.
Ahoj shanim drugwipe testy, dik za jakekoli info
3 roztoky na kontaktni cocky solocare aqua 360ml
Prodam Astrid opalovací mléko SPF20 200 ml + mléko SPF10 betakaroten 100 ml, parkrat pouzite, temer plne! Expirace - 07/2018
100% KANEKALON Jumbo Braid - XXL -Výrobce: X-Pression -barvy: přírodní odstíny -délka: 220 cm+ -Hmotnost: 165 g -cena: od 159,-kč/ks ODSTÍNY: #350 ; #33 ; #99J ; #PURPLE ; #27 ; #613 ; #35 ; #1B(černá) ; #30 ;#2 ;
WILD ARGAN OIL THE RADIANT OIL 125ML For body and hair
nabízím epilátor značky Rowenta
Ruční odšťavňovač na kliku. Dá se tam odšťavňovat skoro cokoli - ovoce , zelenina i různé byliny atd... V obchodě je za 5300kč.
Prodám přebytky z LUSH. Hennu, kterou zase nevyužiji, ale nakoupila jsem si jí, když jsem chtěla být černovlasá a patlátko na rty, které se nevyzvedla známá.
Zcela nový, jednou použitý ze zvědavosti na nohou, samozřejmě umytý a vydesinfikovaný - nevhodný dárek.
Neotevřený tělový peeling z řady Tradition de Hammam.
Prodám polohovací kosmetické křeslo v bílé kůži. Sloužilo krátce v kosmetickém salonu, momentálně k dispozici v Praze 10. Rozměry 185x75x70cm. Dohoda možná. Sleva za rychlé jednání.
Fén Oriflame - Za odvoz
Kdyby nekdo vyuzil, zaslu postou. Nic nechci.
právě dovezená esence z Palo santa z Ekvádoru..nejčistší kvalita...33% palo santo esence a zbytek bio rýžový olej... obsah 25 ml