Dřevitá toaletní voda pro ženy Guess Dare je založena na moderních tónech. Sofistikovaná, provokativní a vzrušující. To je označení nasládlého aromatu, s nímž můžete vyrážet do jakékoliv společnosti. Květinový základ vás ovane přitažlivostí a dostatečnou
https://pulzni-magnetoterapie.cz/sada-viva Pořizovací cena 50.000 Kč, nyní jen 25.990 Kč. Úplně nová sada.
Nabizim dve baleni homeopatika Gelsemium 30CH
Zcela nepoužitý sonický zubní kartáček Sencor je vynikající volbou pro každého, kdo chce zažít nový a citlivější rozměr čištění zubů. Záruka o rok navíc je bonus pro kupujícího!
Sto mililitrů, párkrát stříknuto, bohužel příteli nevoní, tak posílám dál
Prodám skoro nepoužívaný odličovací a čistící gel na obličej i oči luxusní značky Eisenberg Paris. Původní cena 1170, nyní 300. použitý asi šestkrát.
Prodám nový čistící gel NeoStrata. Důvodem prodeje je překlik při nákupu – omylem jsem zakoupila jiný produkt, než na jaký jsem zvyklá a všimla si toho až pozdě. Původní cena cca 700. Nyní 300. K vyzvednutí v Praze na Andělu.
Lab Series Electric Shave Solution, skincare for men, 100ml
Polo Ralph Lauren, Eau de toilette natural spray vaporisateur, 40ml
Giorgio Armani Attitude, Eau de toilette pour homme, 50ml
Bleu de Chanel deodorant spray
2x Cosyrel 5mg/5mg
Nabízíme vám naši podomácku vyrobenou, vysoce koncentrovanou léčivou mast ze 100% BIO nerafinovaného bambuckého másla, heřmánku, měsíčku a levandule, bez přidané chemie, barviv, konzervantů a jakýchkoliv dalších přísad.
Zbytky/přebytky
Prodám těhotenský pás - použitý pouze párkrát a vždy přes oblečení - bohužel mi nevyhovoval. Velikost 2 - obvod v pase 105-120 cm. Téměř jako nový - viz foto. Víc info v podrobném popisu.
Prodám nikdy nepoužitý Aniball v lososové barvě. Pouze jsem otevřela krabičku. Osobní odběr Praha 4 - Michle. Víc info v podrobném popisu.
Victoria Secret tělové mléko
Holící strojek Philips