Nabízím opalovací krém. Několikrát použitý, nesedne mi svou konzistencí.
nový nerozbalený, bez HEETs
Nabízím elektrické zubní kartáčky značky Oral-B
nabizim 15 baleni argofan 75SR
Prodám před týdnem koupený a nepoužívaný parfém Coach for Men (100 ml) s 20% slevou. Byl to nevhodný dárek. Je rozbalený, ale použitý jen jednou. Při pohledu na nádobu je zjevné, že je úplně plná.
Alavis triple blend 700g, neotevřený
Kvalitni Konopna mast-Slozeni:nerafinovane Bambucke maslo, konopí(květy+listy). Prošlo 2-3mesičnim procesem-macerace-vyzravaní. vhodne na exemy-i atopické,lupenku,revmatickych problemu apd Vyborny take třeba na ruky po težke praci 30/50/120ml (kč-100/125
Profesionální paleta rtěnek Bobbi Brown používaná v salonu. V případě zájmu přenechám za nějakou malou částku paletu rtěnek Bobbi Brown. Paleta obsahuje hydratační i matné rtěnky a lesky pro každou příležitost a pro každou ženu
Značky: Bobbi Brown, Zoeva, Pierre Rene, Make Up For Ever, Peggy Sage veškeré info podám do zprávy
Doprodávám novou dekorativní kosmetiku Pierre Rene extravagantní odstíny rtěnek Full Matte nové nepoužité č.28 Ink Blue č. 27 Deep Burgund č. 26 Blueberry Muffin
Novy suchy sampon Batiste
Hunata dentalni nit na rovnatka
Použila jsem dvakrát, nevyhovuje mi.
Na rozpraskané paty, ruce a při štípnutí hmyzem. Výborně stahuje, čistí, regeneruje a změkčuje pokožku, proto lze použít i na problémy s hemoroidy a podobně. Kokosový tuk s vitaminem E Hmotnost 40g