Nabízím rozvody, montáž, kompletace a revize elektriky. Montáž, údržba a opravy vodovodů, čerpadel, kanalizačních sítí.
Keen Software House a.s. is an independent game development studio based in Prague. We have been very successful in video game business and now we are expanding our interest to the field of artificial intelligence – fulfilling our long-term goal.
Keen Software House a.s. je nezávislé herní studio založeno v roce 2010. Naše hlavní projekty jsou sandbox hra Space Engineers, herní engine VRAGE 2.0 a dosud neoznámený projekt.
ahoj, potrebuji nekoho, kdo by mi vyleptal malej plosnej spoj, nejlepe v Praze.
Nabízím konverzaci v arabském jazyce - 400/hod
Pro mezinárodní OTC společnost se sídlem v Brně hledáme juniornějšího kandidáta se zkušeností s logistikou/nákupem z FMCG oblasti.
šikovný fotograf - amatér na příležitostné focení nemovitostí
3 kusy - zachovalé, stabilní konstrukce, skládací
Jedná se max o 15.metrů.10.metrů je obouchaných a připravených k vsazení do zdi..Cesta pro nový kabel je teoreticky už tedy připravená,jen potřebuju vedět,kolik mám vykopat hloubku do země(5.metrů je délka) a může se vymněnit... :) Cenu navrhněte.
Přední agentura působící v oblasti výzkumu trhu hledá na krátkodobou spolupráci německy hovořící průvodce.
usadit desku na korpusy, vyriznout do ni otvory na drez+varnou desku, povesit horni skrinky, na skrinky dvirka apod
Kamarád offnyx shání na svoji narozeninovou party DJe, který bude schopný zahrát 80./90.léta až současnost. Pokud možno někdo, kdo už má s hraním nějakou zkušenost a ovládá základy AJ. Prosím o kontakty na mail lenka.curdova@post.cz, předám je dál.
roznos plakatu
Ráda bych Vám nabídla práci pro firmu Easy Software, konkrétně pro produkt Easy Redmine – český software pro řízení projektů s mezinárodním úspěchem: www.easyredmine.com.
Nabízím pokládku podlah, případně i sehnání levnější podlahy podle vašich kritérií. Podlahařinu jsem dělal několik let během studia stavební školy i následně. Mám kontakty na dobrou cenu kvalitních podlah.
KLUB CESTOVATELŮ, HLEDÁ DO SVÉHO KOLEKTIVU NOVÉ SPOLUPRACOVNÍKY NA POZICI ČÍŠNÍK, SERVÍRKA A TO NA POLOVIČNÍ VEČERNÍ ÚVAZEK NABÍDKY S ŽIVOTOPISEM POSÍLEJTE NA filip@klubcestovatelu.cz SPĚCHÁ
JAHODA o.p.s. – nestátní nezisková organizace s 15 letou tradicí hledá do svého týmu posilu na pozici sociálního kontaktního pracovníka v NZDM Džagoda (cílová skupina děti a mládež 13 – 26 let, úvazek 0,6)