Podle Autodesk modelu bych potřeboval na CNCčku rozřezat březovou překližku 2400x1800x18mm. Případně poradit, kdo by mi to mohl udělat.
Hledáme daňového poradce s odbornou praxí v oblasti optimalizace financí.
Poptávám kompletní přípravu webu a dlouhodobou podporu při správě
sháním pár kluků na pomoc s nábytkem.
z jednoho kuchyňského vývodu do kterého je zapojena vodovodní baterie jsou potřeba udělat tři vývody.
Vyřezání otvoru v sádrokartonovém podhledu, velikost otvoru 40x40cm, instalace bílých dvířek/poklopu do tohoto otvoru. Jde o prostor nad sprchovým koutem. O ceně se dohodneme.
We are looking for a Frontend Developer to work on our new and exciting projects.
We are looking for an Android Developer to work on our new and exciting projects.
Pomoc se statistickou částí na diplomku
Ahoj, sháním někoho, kdo by mi mohl zítra dopoledne přeložit cca 4 stránky textu do angličtiny.
Sháním někoho, kdo by měl čas se mi věnovat a naučil by mne pracovat ve 3dmaxu. Nejlépe i s vray.
Charakteristika činnost: - Vyroba a prodej pražených mandlí na předních pražských náměstích
model na akt, požadavky: muž či žena do 35 let (AVU)
We are looking for an Python / Twisted Developer to work on our new and exciting projects.
iOS nebo Android vývojář pro mezinárodní startup v Praze. Vývoj online mobilní herní platformy jak na HPP, takn a IČO
Hledám někoho, kdo se mnou koupí látku a bude mi umět na míru ušít šaty podobné, jako na fotce.
Prodám fasádní izolační materiál twinner. tlouštka 140mm (110mm černý polystyren , 30mm minerální vata). jedná se o nejlepší dostupný prostředek na trhu a cena menší než za obyčejný bílý polystyren (přebytek materiálu, stav jako nový).