Zateplení fasády
shaníme konstruktéra. kontakt prosím přeze mě
Shánim instalatéra více info v poště jednorázová práce
Můj šéf poptává nastavení synchronizace všech složek mezi dvěma Macy a Synology Diskstation DS213J. Současný stav je takový, že je synchronizovaná pouze 1 složka. Chce mít synchronizavané vše, aby nemusl řešit, co kam ukládat. Místo práce : Praha Břevn
možnost přivýdělku
zamést, vytřít, umejt pračku, koupelnu, linku, lednici, prach... klasickej úklid bytu
Zítra potřebuji udělat telefonát v italském jazyce. Vlastní telefon k dispozici. Pošta Odměna dohodou.
Měl bys mít v malíčku PHP, mysql, javascript (jquery, ajax), html, css. Půjde o front-end i back-end, pracovní poměr part-time kolem 30h týdně, potenciálně full-time, nástup ihned.
Ahoj na pátek a sobotu hledám schopné prodejce. Hledám slušné lidi , kteří se umí domluvit anglicky a nestydí se poskytnout informace. Brigáda je pohodová a dá se dobře a pravidelně přivydělat. Máte li kamaráda cizince, klidně mu předejte kontakt. www
Pro velmi zajímavou výrobní firmu (kterou určitě znáte) hledám šikovného kandidáta. Pokud Vás pozice zaujala a splňujete podmínky, zašlete mi životopis na viktorie.knezkova@antal.cz
WUNDERMAN Praha hledá do svého týmu zkušenou kolegyni/kolegu na pozici: ONLINE PROJECT MANAGER
Hledam nekoho sikovnyho, kdo me opravi Subwoofer, zlobi chrci, obcas naskoci,za cas zase prestane. Uz me z toho jebe, zvuk sestavy mam rad a naposlouchan, novy bedny si kupovat nechci.
Sháníme někoho na úklid a výpomoc na prodejně v Kobylisích.
Rád bych dopřál nový lak svému milému žigulíku (VAZ 2105). Cenu nejlépe co nejnižší, stačí mi dobrá kvalita výsledku, nemusí být vynikající...
Hledám Senior deployment engineera, bližší info v podrobném popisu ;)
Tvorba interaktivních, multimediálních animací pro potřeby e-learningu.