Poptávám odtah jednoho osobního auta bez TÜV z Německého Messkirchu do Prahy. Je to cca 500km. Ideálně třeba během příštího týdne. Kontaktujte mě 420 725 010 086 nebo info@miroslavjura.cz
Krátkodobě - (spěchá). Potřebovali bychom na neděli někoho na výpomoc s tvorbou optických senzorů v Říčanech. Citlivě zručná manuální práce - žádné vzdělání netřeba.
We’re on the hunt for a hot-shot developer to join the ranks and be part of this journey with us. You will be responsible for providing technical solutions, providing accurate estimates on work, multi-tasking within a small team.
Sháním spolupracovníka pro muj projekt Models-Agency.cz . Projekt byl po deseti letech znovu obnoven a scháním někoho kdo by mi ho pomohl nastartovat.
Nabizim brigadku pro sikovneho linuxoveho uzivatele. Potrebuji zkompilovat a rozchodit jeden programek na Ubuntu.
Hladam elektrikara co by nam zapojil lustre.
stěhování
Pro nadějný startup, který je zastřešen stabilním holdingem, hledáme člověka, který bude odpovědný za přijem a zpracování požadavků zákazníků a plynulý chod informačních systémů společnosti. Pokud Vás nabídka zaujala, zašletemi CV: vknezkova@sii.cz
Náplní práce je především elektronická komunikace se stávajícími klienty, řešení plateb a troubleshooting (opravdu nic složitého, většinou problémy typu "zapomněl jsem heslo"). Komunikace probíhá převážně v angličtině.
roznos letáků (Praha, Brno, hory)
NABÍZÍM PRÁCI: Developer C# (Microsoft .NET)
Nabízím brigádu u koní.Praha 5. Veškeré info.na telefoním čísle: 731711120
Práce na HPP Zličín - nové sportovní centrum se širokým portfoliem restaurace a baru
Nabízím brigádu pro několik lidí v termínu 22.2. – 29.2.
Přijmeme barmana/barmanku do nočního klubu (nejedná se o hernu)
774-955-001
Sháním větší dodávku pro stěhování v rámci Praha - tento víkend. Děkuji - 774-955-001