Sháním šikovného tesaře, případně zedníka, který by si troufnul na vybudování patrové pergoly.
zástup za mateřskou dovolenou na poloviční úvazek ( 6 měsíců), poté možnost další spolupráce
VŠ vzdělání technického směru Praxe v konstrukci strojních zařízení či ocelových konstrukcí Pokročilá znalost práce s AutoCAD a Solid Works nebo Inventor
Soukromá MŠ, Praha 7 hledá výpomoc
Hledáme: - vývojáře v jazyce C - vývojáře v jazyce JAVA Požadavky odborné: - vysokoškolské vzdělání s technickým zaměřením - znalost programování pod OS Unix/Linux - znalosti SQL, Oracle, shell, Pyth
Kontrola funkčnosti displejů
Skladník s ŘP B
Hledám brigádníka na manuální praci
ČEKÁ VÁS: Tvůrčí, podporující a neformální prostředí. Pozitivní a přátelská atmosféra. Příležitost podílet se na podobě nově vznikající školy. Možnost realizovat své nápady a používat netradiční vzdělávací metody.
S kamarádem se 29. 3. či 30. 3. budeme stěhovat a sháníme někoho s dodávkou, kdo by nám pomohl odvézt pár věcí - opravdu se jedná o pár kusů nabýtku, časová náročnost je maximálně hodiny. Trasa je z Břevnova na Smíchov a odtud do Podolí.
Poptávám konzultační služby pokročilého OOP programátora na téma refaktoring, představuji si, že společně projedeme můj kód (především mě trápí dlouhé metody) a prokonzultujeme tipy na jejich refaktoring. Nabídněte do pošty svojí hodinovou sazbu.
příprava surovin a pomoc pizzaři
Hledáme autora nebo vydavatele knih na zahraničních portálech (Amazon, Google Books, Apple iBooks..) pro spolupráci na IT projektu.
Doplňujeme tým a potřebujeme spolehlivého programátora, který je schopen samostatně nainstalovat a odladit Joomlu a Virtuemart. Včetně tvorby některých komponent, případně jejich úpravy.
Zprostředkovaně - konec náboru se blíží! http://www.quinta.cz/nabidka-studii-38/
dobrý den, uvažuji o rozpletení dredíků. Ty nejdelší mám po pas. Prosím, nabídněte cenu za práci.
Pro startup projekt The Memory Bank hledáme posilu pro externí spolupráci na pozici projektová asistentka.
Dům seniorů František Náměšť na Hané hledá sociálního pracovníky/pracovnici. Nástup 1. 5. 2016
Nabízíme práci s flexibilním časovým plánem, příjemným platovým ohodnocením. Eshop www.4camping.cz připravuje zboží pro novou sezonu a proto potřebuje šikovné kartaře, kteří nám budou na e-shopu vytvářet a upravovat karty.
Dispečer odtahových služeb pojišťoven Kooperativa a Česká podnikatelská pojišťovna