Urgentně hledáme ideálně několik lidí pro práce v kuchyni v restauraci v centru Prahy
Rozvážení trávníkového substrátu
Placená brigáda - Hledají se zkušení i nezkušení instruktoři (zaučíme) na dětské akce - školy v přírodě a letní tábory. 1. máš rád/a děti? 2. máš trpělivost? 3. máš zodpovědnost i smysl pro humor?
hledám člověka, který by mi pomohl udělat cca 10 stránek pracovních listů - úkol na VŠ. Mám návrh jak to má vypadat. Nemusí to být dokonalé, k ničemu se to nebude nikdy používat:) Např. v corellu - texty, obrázky... CENU NAVRHNĚTE
Poptávám někoho, kdo by uměl vyrobit nálepky na kufr auta. Pravděpodobně dva druhy - 1x plnobarevné logo dle našeho návrhu, 1x jednobarevné vyplotrované (černé, bílé, atd. podle křivek). Orientačně 50-100 ks, doladíme podle ceny.
Manžel otevírá ve Smečkách nový espresso bar/bistro a hledá člověka na dlouhodobou brigádu.
Poptávám převoz stavební buňky v rámci Prahy 6.
Hledame barmana na kratký dlouhý týden do baru Rozjetá Žába ve Vršovicích zaklad +tipy+% z tržeb. Výhodou manualní zručnost pro drobné opravy v baru které budou navíc proplacené. Info: info@rozjetazaba.cz 603315981 Jirka
stavění party stanů, začátek sezony. Prace zitra (patek) od 8 hodin ulice slavickova (holandská ambasada) za stadionem sparty. Obcanky s sebou! Za tuhle akci 120/h, normalne 100/h. Dalsi akce nasleduji! Dobrej kolektiv, v pohode job.. volej, pis777081575
Šéf jevištního provozu
Zaplatím za konstrukci malého tahacího zařízení. Měl by být schopen utáhnout zavěšenou zátěž do nějakých 50 N. Pohyboval by se tam a zpět po horizontální ose dlouhé asi 1 m.
Sháním 1 nebo 2 OSVČ na úklid bytů, které se pronajímají turistům skrz server Airbnb. Bytů je v současné době 5 (Staré město, Vinohrady, Žižkov) a během hlavní sezóny jde o 1-3 úklidy denně, během vedlejší sezóny je práce méně.
Nefunguje mi moje retro mycka. Shanim nekoho, kdo by mel cas se na to podivat a idealne vyresit tu zahadnou vec co nejdrive.
Kuchař nebo pizzař v penzionu
CrossClub hledá posily do svého týmu!
Sháníme doučování angličtiny
Poptávám vytvoření logotypu značky - logo, profilový FB obrázek, úvodní FB obrázek