Pro apartmány v centru Prahy sháníme časově flexibilní uklizecku. Plat 90-115Kc na hodinu dle kvality odvedené práce. Dlouhodoba/celorocni spolupráce mozna/jista.
Hledán někoho šikovného na pokládklu lina v 9m pokoji. V termínu 23-25.6 V Praze v Krči. Vše potřebné mám, jen mi chybí lidi :-) V bytě pobíhají 2 menší pejsci, tak někoho kdo se nebojí :-) Díky moc!
Práce pro JCDecaux
Administrativní pracovník/pracovnice
Potřebuji najít a nainstalovat ovladač na grafickou kartu a zablokovat vyskakovací reklamy
Sháním obsluhu grilu na sobotu 10.6.
řidič dodávky
Sháníme barmanku na 2-3 dny v týdnu do boulder baru Boulder V Síti. Dýška po směně. Plat + dýška cca 120 - 160 Kč/h
Obsluha unikovky...
Nabízím brigádu šití vlajky pro umělecký projekt na tento čtvrtek a pátek (časové možnosti lze domluvit). 130kč/h, 150 s vlastním šicím strojem
Nabízím práci, sháním stěhovací vůz / velkou dodávku a lidi na montování a stěhování.
Jsme centrální contentovka FREYA, rozšiřujeme tým o tyto pozice: social media manager, produkční, content manager, account manager, PR manager a obchodní zástupce.
Akutní.Hledám za sebe náhradu do tiskárny na Praze 10.
Vzhledem k aktuálnímu množství práce potřebujeme v reklamce Bistro Agency přifouknout náš vývojářský tým a posílit ho o pár kreativních kodérů.
Rekonstrukce domu, zednické a pomocné práce
Flying Academy is looking for energetic candidates to fill the position of Sales Executive in Prague and Brno. The Sales Executive will approach potential customers with the aim of winning new business, as well as maintaining good relationships with cl
Hledám mladou šikovnou asistentku/recepční do menší společnosti na Praze 10
Přestalo mi jít ve foodtrucku vodní čerpadlo.
Míváš plno nápadů a umíš jim dávat grafickou podobu? Chceš do digitálu přinést mnohem více kreativy? Pak tě chceme do týmu!