Přijmeme strojníky na bagr JCB v Praze 9. Tel. 603410227
Přijmeme řidiče sk.C na nákladní sklápěcí vozy MAN 8x6 v Praze 9. Tel. 603410227
Hledám účetní na zpracování účetnictví pro eshop.
Kazdych 14 dni potrebuju uklidit bytovy dum na Karline v Praze. Vychazi to na 1-2 hodiny, zaplatim ti 2 hodiny. Ma 4 patra a jen nutne minimum spolecnych prostor plus jednu chodbu v prizemi, je to stary cinzak. Preferuju dlouhodobou spolupraci, ktera m
Nabízím práci v zajímavé mezinárodní společnosti s využitím anglického jazyka
Sháním někoho, kdo si k sobě vezme na týden kočku.
Hledá se barman\ka
Project / Product manager s dobrou anglictinou pro 2-3 dlouhodobejsi projekty (6-12mes, 3-5 developeru)
Suseni plachty Košíře, od 9:00 do 17:00 zítra!
Do našeho kolektivu na Praze 3 sháníme posilu, která by aktivně hledala nové zákazníky a obvolávala naše kontakty.
Hledáme k nám do firmy 1x junior network admina klidně i někoho po škole a 1x člověka na reporting a komunikaci s účtařema
Zkušenosti podmínkou. Víc info v poště.
Sháníme novou fajn kolegyni nebo kolegu
Sháním někoho, kdo mi zpracuje jednoduché daňové přiznání a vysvětlí mi, co, kdy a kde mám zaplatit. Pár faktur, paušál. Ideálně student vyšších ročníků ekonomky and/or s pozitivními referencemi zde na nyxu.
Hledám pomocnici na opravy dredů
Pro náš projekt sestavujeme databázi kontaktů, kterou později použijeme v kampani.
Sháníme pro rozjezd nového startup projektu návrháře 3D objektů pro 3D tisk na Original Prusa i3 MK3. Náplní práce bude vytváření 3d návrhů prototypů, které se následně budou vyrábět.