Jednorázová brigáda - otestujte naši kavárnu na Černém Mostě. Zaplatíme vám útratu a přidáme 500 Kč.
Hledam grafika, co v cca 10slidove PDF prezentaci vymeni roky 2018 za 2019, je to asi 15 pripadu - prace na chvili a zadna raketova veda.
Hledáme posilu do týmu na výrobu triček a dárkových předmětů
Více pozic v hotelových provozech
Shanim odvoz oken ze Svitav do Vidimi na Melnicku
Za kolik mi pomuzes odstehovat (nalozit vylozit-zadne schody) dodavku mych veci -Holice-Cernosice (150km)? Z Holic do Cernosic se zastavkou u Kolina.
Pracovník/-ice back office v rodinné kavárně na Vinohradech
Ahoj, sháním šikovného výškaře na spárování paneláku v Dobřichovicích, začínáme 27.8., práce tak na 10 dní a možnost další spolupráce, odměna 2200 - 3000 na den podle odvedené práce. Tel. 605778757, děkuju za zavolání, Martin
Potřebuju asistenci při rušení staré podlahy - vytrhání parket + vrstev pod nimi. 15.8. večer a 16.8. celý den. I pár hodin by mi dost pomohlo. tel č. 731 128 660 150kč/hod.
potrebuju nekoho kdo mi udela web. komplet i SEO a vse co k tomu patri. asi to bude vyzadovat i pozdejsi spolupraci...pripadne zmeny na webu , opravy atd
Zákaznický servis - pasivní linka - příjem objednávek - brigáda.
Úklid a stěhování divadla Komedie
hledame programatory na pozice: VÝVOJÁŘ MOBILNÍCH APLIKACÍ, FRONTEND DEVELOPER a BACKEND DEVELOPER
Zdravím, poptávám firmu, která zbuduje u rodinného domu vjezdovou bránu/udělá rekonstrukci plotu. Lokace: Praha 4 Hrnčíře.
Hledáš nové příležitosti, kde uplatníš své schopnosti v oblasti IT podpory a rád ovlivňuješ vývoj věcí, kterým rozumíš? Do našeho týmu hledáme zkušeného a šikovného IT administrátora, který chce dál na sobě pracovat a má chuť se učit novým věcem.
Shanim cloveka s autem na zitra 13.8. - bourani stanu
https://rossmann.jobs.cz/detail-pozice/?id=G2-1303982748-aden_brand0&exportID=194600656 Naše zákaznická linka otevírá volnou pozici pro vás, kteří umíte řešit zákaznické dotazy a odpovídat na ně e-mailem, telefonicky či prostřednictvím sociálních sítí.
Správce budov, facility manager
Hledáme kolegy - Klientský poradce