Potřebuji udělat dvířka k myčce aby seděla k lince plus spodní desku pod skřínku.
Sháníme lidi do českého a slovenského týmu, stačí když umíte česky/slovensky a anglicky. Relokace do Řecka je placena firmou.
Revizní technik. Podívat se na elektřinu v koupelně v bytě s plynovým kotlem a napsat zprávu o tom, v jakém je to stavu. Praha Palmovka, Platba hotově na místě.
Našla jsem skvělou fotku - resp. líbí se mi její námět - a potřebovala bych to zjednodušit, aby z toho šel udělat potisk na trička.
Hledám někoho, kdo by se mnou prošel moji on-line prezentaci. Tématika je spojená s IT, ale nejsou potřeba žádné předchozí znalosti.
Na tuto neděli sháním pro rodinného známého stěhováky.
Soukromé humanitní gymnázium v Praze hledá učitele předmětu Informatika pro žáky prim až oktáv
Mam novy e-shop na ceske platforme UPgates s vychozi sablonou a potrebuju ho upravit na hezky web podle klientova logo manualu/CI
Hledám střihače/ku - zkušeného Premiera. Praha. Střih u mne. Jazykové verze a úpravy filmu. Seriozně.
hľadám automechanika
Hľadám myče oken
Správa a údržba zeleně / vodních prvků v administrativním areálu v Praze - Stodůlkách
V našem interním týmu máte příležitost pracovat na vývoji produktu v oblasti Identity Managementu určeného pro naše klienty.
setaveni Ikea skrine
Zkuseneho zednika, co uz delal futra a umi je vyvazit i pro tezke dvere.
Hledam slecnu / zenu cca 25-35 let, ktera by min. 1-2x tydne dojela do meho RD v praze 9 - Kyjich, cca 250m2, zpacifikovat neporadek, ktery tu, ve spolupraci se dvema kockami vytvorime :).
Hledám někoho kdo mi udělá brazilku
komiks na reklamní banner