Sháníme výpomoc do pojízdné kavárny. Zkušenost s přípravou kávy nutná.
Lesní klub fungující jako lesní školka v Roudnici nad Labem hledá pedagoga / průvodce. Více informací na skolka.jinak@seznam.cz, http://www.lesniskolkajinak.cz
Rada / oprava lednice
Pultova strecha 5x5m
Stěhování - stánek
DODĚLÁNÍ REKONSTRUKCE CHATY
pomoc na stavbe baraku v jiznich cechach. Termin: 15 - 30.9 2020 150/hod + obed + cestovne.
mam zalohu slozitejsiho webu na wordpressu, (soubory + sql) a potrebuji jej zprovoznit na novem hostingu. + pote provest udrzbu (update wordpressu, ocisteni od spamu/logů atp..)
sháním dodávku na odvoz sedačky z Nových Butovic na Velkou Ohradu,práce na cca 30 min.
přehřál se mi motor. V servisu mi zjistili v chladicí kapalině stopy výfukových částic.
Chceš se stát součástí našeho mladého dynamického týmu, ve kterém budeš mít prostor pomáhat dětem a jejich rodinám v náročných životních situacích, a zároveň budeš mít možnost podílet se na rozvoji celé organizace? V tom případě čti dál!
Sháním někoho, kdo mi pomůže na FB založit firemní stránky mojí společnosti a následně spustit inzerci na sw produkt.
Hledám průvodce do lesního klubu v Praze, v lesoparku Cibulka. Středy 8:15-14:00 či jiné dny nepravidelné záskoky.
Poptávám základní školení v programu AUTODESK REVIT, 300,-/hod
obrázek v CADu - náročnost cca 5 - 10 hod práce, možná méně, dle schopností
Jedná se o pomoc s přestěhováním piana a skříně. Pro vyložení a naložení budeme celkem 4.