pouze ukazuje vyfocené fotografie, nefotí
drobne truhlarske a instalaterske prace
Potřebuju vymalovat obývák s KK a chodbu, a to ve dnech 1.-2.8.
Demontáž a montáž vestavěných skříní z důvodu výměny podlahy, Praha 10
mam v byte par drobnych praci, kazda z nich je tak na 3 hodiny az pul dne. mozno zadat jedne osobe nebo udelat jen cast. 150,-Kč/hod
Otvorenie/odomknutie komody/zalomený kľúč
Obložení položených koberců lištami
Shanim brigadnika se zkusenosti v malovani bytu ruznymi barvami
Potrebuju presunout pracku v byte z jednoho mista na druhe, coz obnasi prenest pracku pres umyvadlo -> zvednout do vysky a zase nezne polozit. Jednoho silneho muze mam, potrebuji druhejo, ktery to zvladne s nim. Dnes, co nejdrive. 300 Kc, Praha Smic
Ahoj, na dvoře bychom potřebovali postavit tříkomorový komposter. Napište nabídku ceny!
Oprava střechy ve Vraném nad Vltavou
hledam jednoho silaka, kterej mi pomuze s vybrousenim podlah v byte na praze 5 jeden den behem tohoto tydne. zejmena de o vyneseni brusek do patra, presouvani nabytku dle potreby a samotne brouseni. pri spokojenosti moznost dalsi psoluprace.
Potřebuju pomoc s drobnými pracemi: vrtání, sádrování, čištění nábytku a drobné montování. Místem práce je Praha 3 Žižkov, začátek v pondělí v 9.30. Bližší info v poště, kam můžete napsat co umíte.
Potřebuju pomoc se smontováním několika paland a kovových postelí. Je to práce pro 2 osoby, které se znají. Místem práce je Praha 3 Žižkov, začít se může zítra dopoledne nebo po poledni.
Sháním někoho, kdo by mi zúžil dvoje kalhoty.
Zámková dlažba a vymalování pokoje
Hledám schopného elektrikáře, který by mi upravil elektroinstalaci ve dvou gastropřívěsech dle aktuální potřeby.