Sháním zahradníka pro pravidelné každoroční ošetření 3 ovocných stromů.
Sháníme 2 lidi (kluky) na jednorázovou výpomoc v dílně při výrobě modelů. Bude se hlavně brousit. Když se osvědčíte, získáte možnost opakované příležitostné spolupráce. Na tuhle SO, NE a PO (12.-14.8.) od 9:00 do 21:00. Volejte Zdar: 603 268 711
Pro naší společnost hledáme zručného mechanika na opravy, rovnání a svařování alu kol.
poptávám lakýrníka, kterej má živnost a MŮŽE VYSTAVIT FAKTURU
Sháním sádrokartonáře.
Pražáci, akutní! Potřebuju vyměnit gumu, práce na 30 minut, vše na výměnu mám, nejde o nic těžkýho, ale potřebuju to ještě dnes dopoledne, nabízím 500, dohoda možná!! Černý Most
pracka ani mycka nenapousti (sou za kombinovanym dvouventilem), bud to ucpalo nejake tesneni nebo je jen zavrenej kohout. misto je spatne dostupne, nemam zadne naradi predpokladam, ze budou treba sikovky). praha, folimanka. idealne zitra, tedy v pond
Ahoj, je tu někdo, kdo by k nám přijel do letnan na firmu a vysklil a zasklil nam dvere? Rozbily se o vikendu, asi pruvan a je potreba vybrat zbytek skla a dat nove. Prostory pro manipulaci neco jako dilnu mame. Prosim kdyztak mi zavolejte na 731 653 86
Potřebuji odmontovat a později opět namontovat 5 kusů radiátorů napojených na ÚT.
Vymena/oprava futer
Nabízím brigádu šití vlajky pro umělecký projekt na tento čtvrtek a pátek (časové možnosti lze domluvit). 130kč/h, 150 s vlastním šicím strojem
Přestalo mi jít ve foodtrucku vodní čerpadlo.
Shanim rezbare, ktery by mi vyrezal tak cca metr vysokou sochu volavky. Posta.
Hledáte českou spolehlivou a cenově dostupnou malou firmu?Tak jste tu správně..
v přízemním bytě potřebuji vykopat čtyři sondy. Sháním dva kopáče na tuto činnost. Předpokládaná náročnost tři dny pro dvě osoby. Čím dřív, tím líp.
hledam jednoho az dva statne jedince, kteri vykopou v byte par sond a zlab pro polozeni odpadni trubky. zitra nedele 7.5.
Pokládka terasy z přírodního kamene