Ahoj, mám pračku GORENJE s otevíracím bubnem a neodčerpala se mi voda, teď je buben plný vody a pračka nejde zapnout.Potřebuji někoho, kdo se na ni podívá a případně opraví:-)
Ahoj hledám někoho kdo mi pomůže udělat nové rozvody vody pod Mobilheimem. To znamena vlézt pod mobilheim odstranit staré rozvody a nainstalovat tam nové. Pokud s tím máte zkušenosti o to líp. Práce na jeden den. Lokalita směr Benešov. Zájemci pište do pošty. Děkuju
stavba v Chebu
Hledáme řemeslně zručného člověka do @vyrobimeto na výpomoc při kompletaci nábytku, řezání, frézování, vrtání, lamelování, broušení, tmelení, lakování, balení, stěhování a montáži.
Potrebuju nekoho sikovnyho na jednoduchou elektriku - v koupelne panelakoveho bytu je rozbity vypinac na svetlo a vetrak. Svetlo funguje, vetrak ne. Je potreba vymenit vypinac a zjistit, proc nefunguje vetrak - opravit/vymenit, dle situace.
Sháním elektrikáře na prohlédnutí elektřiny
Prosím rozumí někdo pračce Gorenje ? myslím, že ji neumím zapojit, stále teče voda, chybí tam nejspíš nejaké těsnítko či udělátko, kterému já nerozumím a nemohu doma prát. Pračka je připravená, nasadit na přívod vody jde, jen tam asi chybí jeden díl, mohu poslat foto whatsappem.
Sháním šikovného obkládače. Jedná se o dodělání rohu cca 65x65. Dlažbu mám.
POPTAVAM - Polyuretanovou sterku, cca 150m2
Oprava vstupnich dveri
Automechanik vozů značky Subaru, schopný i na výpomoc v kanceláři. www.awd.cz
Byl by někdo schopen mi vyrobit stůl - podobný jako na obrázku?
Rychlovka - hledám někoho, kdo mi zapojí menší stropní led lustr
Sháním elektrikáře
Sháním člověka co dělá elektriku. Reko rozvodů v přízemí a nová větev pro podkroví. Podrobnosti na domluvě.
Potřebuji smontovat 2 postele, zručný člověk s akumulačkou to bude mít podle mě za hodinu hotové.
Ahoj, potřebovala bych někoho šikovného na výměnu pracovní desky s instalací nového dřezu a reinstalaci varné desky. Bude třeba desky upravit na délku, udělat výřezy. Také bych potřebovala starou desku odvézt na sběrný dvůr, ale to když tak pořeším dodatečně. Bylo by fajn co nejdříve. Prosím o informaci ohledně termínu a ceny do pošty. Místo: Praha 5 - Košíře
Sháním někoho na obložení dlaždiček do kuchyně, cca 2m2- pás mezi budoucí linkou a horními skříňkami.
montaze interieru prodejen, reklam, drobne stavebni prace souvisejici s montazema - vymalby, sdk atd