Tento ctvrtek 20.8. shanim ridice s autem na vylet z Prahy, 45km, privezt, pockat a odvezt, cca od 12 do 17 hodin. Cena k jednani.
Zdravim potřebuji přestěhovat z Lichceves/Noutonice do Přestavlk okr.Litoměřice cca 35km nejlepe zítra rano či dopoledne. Telefon 728573363 nebo 724798023 Samozřejmně že to nechci zadarmo ;-)
Hledám někoho, kdo mi propůjčí přívěsný vozík na dvě hodiny po Praze. Potřebuji odvézt sochy.
poptavam prepravu, dodavka ci minibus
Potřebujete cokoliv odvézt po Praze?
Sháním člověka, který mi pomůže se stěhováním. Věcí není mnoho, osobní auto stačí. Čtvrtek dopoledne z Holešovic do Roztok.
Poptávám dovoz sportovního vybavení z Hannoveru. Pokud by měl někdo cestu, tak bych štědře přispěl na benzín. Je potřeba auto se zahrádkou nebo dodávka. Bližší info pošta. Díx
Zítra, tj ve středu 17.6. sháním dodávku s řidičem k přestěhování čtyř pohovek (krátké - pro 2 lidi) z Legerovy na Smíchov. Pohovky je třeba vyzvednout mezi 11 a 12 hod. a pomoci mi je naložit a vyložit (nejsou těžké). Nejlépe na fakturu.
Nazdar,zhanam niekoho idealne na dnes vecer 19-20h na odvoz jednej sedacky 200x95x95cm z Prahy,Petrovic na Vinohrady. Prosim volajte na 773 089 402. Dam 500kc + benzin.Diky.Tomas
Sháním někoho s plaťákem/vozíkem za auto, který by uvezl a odvezl VW Golf (3,7 x 1,6 m; 800 kg). Trasa Praha Radotín - Teplice - Novosedlice (106 km – 1:21 h, Trasa autem, přes dálnici R8). Tento týden. Nabídky do pošty.
Sháním dodávku na čtvrtek 4.6. - odvoz věcí v rámci Prahy
ODVOZ čehokoliv/kamkoliv dodávkou Fiat Ducato MAXI
Sháním práci řidiče nákladního automobilu.
Hledá se řidič kamionu
Sháním dva silné chlapíky, kteří mají zkušenosti se stěhováním, a vytočí skříň po schodech.
Ahoj, hledám někoho s Avií, či jiným podobně výkonným autem pro odvoz maringotky z Nymburka do Chebu.
Ahoj,sháním na sobotu případně na neděli auto na stěhování.Díky
ahoj, je tu nekdo s vlekem na osobaky, kdo by si udelal cas o vikendu na kratky presun Renaulta Espace z Cernosic na Cerny most?
autodoprava nákladu z KARLOVY VARY do HRADEC KRáLOVE.. přepravit cca 8x přepravka .masa . váha cca 140Kg... není třeba chladící sys. v dop. prostředku.