Kůlma Remington. Téměř nepoužívaná.
s dosahem do 600 m
3ks vstupenek na koncert Smiřické svátky hudby 15.4. 2017 od 19:00
Kuchařská mapa ve stylu měkkého zavazadla z odolné, velmi pevné tkaniny. Nová, nepoužitá – nevhodný dárek. Původní cena 1819,–
Nabízím zaměstnání ve stabilní firmě v Pardubickém kraji- Seřizovač CNC strojů - Vývojový konstruktér
Zdravím lidi, nabízím nefeminizovaná autoflower semínka z kontrolované selekce, kterou dělám už několik let . Semena skladuji v lednici a zaručuji klíčivost minimálně 90% .
Akvárium pro Betu, rozměry 25*10*15.
Prodám komplet co je na fotkách plus mám ještě obraceč sena. Na bubnové sekačce jsou nové nože po jenom sekání. Volat/psát po-ne 9-22h 777 915 615
na natáčení krátkého filmu FAMU hledáme prostornou kuchyň staršího charakteru
pastový z farmy u Sedlčan
Presazoval jsem vcera mraky kytek a ztratil se mi pri tom snubni prsten.. byl by nekdo kdo vlastni detektor kovu, tak hodny a pujcil mi ho na jednu hodinku? bych jen zjistil ve kterym kvetinaci to je a predal bych za zapujcku libovolny baksis. Praha Karli
Sháním (Praha) akušroubovák Black&Decker 14.4V I NEFUNKČNÍ, rozbitý, polámaný atd.. a/nebo nabíječku/baterky (i mrtvé) k němu, i samostatně.
Na jednu aprílovou akci sháníme slepeckou hůl, nemá někdo k zapůjčení?
Cichlidy, tlamovce, sumecky, ancistrusy atd
Půjčí někdo vozík na tento víkend? Využití – vynesení nějakého nepořádku z chatky. Sázava.
Sháním horkovzdušnou pistoli i s nástavci.
Nabízím lístky na dnešní představení do Vinohradského divadla
Growbox secret jardin 120x120x200 Ventilátor Torin 1500m3 v boxu regulátor rychlosti ventilátoru dle teploty lampa 600W komplet s předřadníkem, stínidlem a žárovkou po 1 cyklu