Fotopublikaci uspořádal Vilém Ambrosi . Brožované , 32 stran , černobélé foto . Tisk V.Neubert a synové . Vydal Svět v obrazech , Praha 1948 .
Shanim rizky/klony
Velká brána, kterou by asi ani traktor neprojel. Rozměry: Delší část 279x150cm Malá 105x150cm Celek 384x150cm Materiál: ocel/železo + roztomilá kulička na madle z blíže nespecifikovatelného plastu
Označení modelu: YDZ-30D Velikost prostoru do max.: 63 m³ Barva: Bílá Výborný odvlhčovač s vysokým výkonem. Běžel asi 3 dny kvůli zatopenému bytu od sousedů, jinak nepoužitý. Kupovaný 29.12.2021, záruka 2 roky u Hornbachu. Původní cena 5290,-
solární panel polykrystalický 235W 8.09A, použitý (stáří 7 let) ve velmi dobrém stavu. Komunikaci preferuji v angličtině či němčině (nemluvím dobře česky)
Mám tu klec 80x50x80cm. Klec je trochu horší, 3 patra. Dno je nové dělané na míru kovové. Přídám nějaké vybavení do klece. Praha 7 Cena: 700,- (=cena dna) Praha 7
kmen švestky- ideálně pro truhláře na výrobu k místu rozvětvení výška 155cm, obvod kmene 118 CM
Sháním motorovou beníznovou pilu Neválí se někomu doma?
Ahoj , nevi nekdo o nejaky levny tiskarne plakatu A1-A2 (barevny i cb)? jde mi o 1,2 max 3 kousky, chci si domu vytisknout nejakej art a nechci v tom zahucet majlant ... Praha nebo PPL
Prodám jednou použitý přepravní box značky Karlie -NOMAD XL
Prodám nikdy nepoužité silikonové formičky s čísly Tescoma Delicia. Osobní předání v Olomouci nebo zaslání např. Zásilkovnou.
Pletací stroj Dopleta 190-B po babičce. Je kompletní, ale nevyzkoušený. Za odvoz z Prahy 6
Aspoň dva, lépe tři, ale i jeden je super.
Deska z dubového dřeva, rozměry 150x40x4, lehce prohnutá
prodám funkční nevyužitý předřadník lumatek 400-440-600-660w https://www.higarden.cz/lumatek/elektronicky-predradnik-lumatek-600w--230v-controllable/
Nerozbaleny diar s logem, A5
Rozměry 42 x 32 x 10 cm . Materiál pevný nilon + umělá kůže . Odepínací a nastavitelný popruh přes rameno . Polstrovaný oddíl pro notebook 17". Různé oddíly , přihrádky a kapsy .
Věnuji větší množství starších čísel časopisu Dům a zahrada - cca 50 kusů.
Mám na prodej modrý IQOS multi, možnost užití 10 heats za sebou, nabíjení přes USB-C