Nabízím domácí vejce od slepic, z malého venkovského chovu. K vyzvednutí kdekoli na trase Hostomice, Dobříš, Řevnice, Beroun, nebo dle dohody.
Náhradní podpadky za odvoz
Vzrostlý banánovník, plastový květináč.
jestli nemáte uzavřené účetnictví a potřebujete náklady, napište. Ještě tak maximalne tyden počkám. Vejde se tak 800k
V bytě zůstaly věci po původní nájemnici, které by rády našly domov + něco, co nakonec nevyužiju já, ake stěhovala jsem to...
SHANIM Ctyrlistky, Kacer Donald, deskovy hry Talisman, Marsal a Spion, Lovci pokladu, Fantom Prahy a Stavime Stalona vse originalni z minuleho stoleti
nepouzite
Krásná klec na stylových nohou.
300/ tašky 500 kč batoh nebo 1000 /kompelt za 2 tašky a batoh
Materiál : dřevotříska . Vršek a strany černé , spodek hnědý . V rozích 4 otvory pro vruty . Včetně 4 oboustranných vrutů 70 mm .
5 - 5,5 kilo ABS filamentu myslim ze prevazne Plasty Mladec, nezamotane, 3D tisk, filament
Nabízím neomezený přístup k online kurzům Metalearningu. 5 kurzů a 345 animovaných lekcí. Témata kurzů: Úzkost a panika, Investice a finanční gramotnost, Produktivita a rychloučení, Biohacking a Longevity, Sebevědomí
Venuji dva listky na mistrovstvi sveta v biatlonu - sprint muzu 10.2. tribuna G. Planek na https://www.biathlonnmnm.cz/vstupenky .. nejsou to uplne premiova mista, ale i tak to muze byt dobry zazitek.
Retro
nepoužité, cena dohodou , i jednotlivě. komplet ovšem se SLEVOU
Ahoj. poptavam tip, nebo nekoho kdo by byl schopny mi udelat kartonove krabice. Jednalo by se Asi o pet druhu, bud klasicke (box - viko) nebo viz fotka. Vsude co jsem poptaval delaji zakazkove atyp. rozmery pouze treba od 100ks. A tolik jich zatim nepotrebuji :) Chtel bych treba od kazde pro zacatek 15-20, ale casem se neni problem domluvit na stalem odberu. Nejvetsi krabice by byla cca 600x400x100mm. Vice kdyztak posta. Diky
METABO KS 55.