• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    nějaký nový program na Čertovku je v záhlaví...
    Jinak koukám že vstupenky do Lávky opět vyprodány... Je tam ještě Škola malého stromu a Svět Toltéků (17.2. a 23.2.) a ten bych Vám doporučovala možná ještě víc než 4 dohody. Dohody jsou jen známější, téma je to ale stejné, ne-li Toltéci zajímavější.
    ZRADA
    ZRADA --- ---
    Vánoční dárky ve formě odkazů na rozhlasové pořady, kde se JD nedávno vyskytl:
    Dušek hostem Hosta radiožurnálu.

Dušek perlí v Kávě o čtvrté.
    (Snad to bude fungovat.)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    nj :P

tak jsem vychytala na 18/1 nejaky vypadly .)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SQUZZA: s co mrknout na zahlavi
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    chci listky na ctyri dohody uuaaa pod strom pro nekoho
    kdyze tam mam jit? kam mam volat?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    SLAMITCH: Carkuju jak prase, pardon. Rano nebylo moudrejsi vecera.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SLAMITCH: :c))) to jo no
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Tak nedele fekalnejsi, nez obvzkle, ale tentokrate mi to fakt neprislo samoucelne a bavil jsem se kralovsky i u podechcani a podobnych. Jinak na co nezapomenu, je jak se desili, ze jelikoz to "oni" maj doma spaseny, cely jim to vykoupej :)

Navic tak dokonal zaver jsem tuto sezonu jeste nevidel. Vetsinou s tim tak nejak bojovali, ale ted Pjer rekl "Dobre to bylo" a bylo hotovo.

Jinak hodne hudebni vydani, obzvlaste prvni polovina.

A jeste mne napadlo, ze Dusek ma uplne uzasne variabilni mimiku, kterou moc rad pozoruji, a vetsinou dela takove legracnejsi obliceje, obcas sice temne, pravda, ale generelne tam vypada dost "uslechtile", tak tantokrate mi prislo, ze vypadal mnohem vice "zle a osklive", nez jindy.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Vypada to,ze mam extra listek na dnesek. ZDARMA. Za moment vyrazim, kdyztak volejte 724882034.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    No tak sobotní improvizace u mě pány vynesla do nebe. To co se tam dělo nejde vyprávět, každopádně slušný mozkový pochody :c)))

Jinak jsem aktualizovala program v záhlaví. Leden 2010 to jistí.
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ja chci na leden klidne
    ale zavolam tam kazdopadne
    az se dostanu ke svymu telefonu .)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SQUZZA: 4 dohody jedou zas až od půlky ledna, což znamená koupit lístky s dostatečným předstihem, protože tam občas celé představení skoupí firma pro své zaměstnance a to je pak na pytel :c(
    info zde: http://www.lavka.cz/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=13&lang=cz
    V pondělí ráno a tušim ve středu ráno propadávají rezervace. Takhle se dají sehnat lístky třeba do první řady - jen tam zavolat.
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    dobrej tip diky
    HANNACH
    HANNACH --- ---
    SQUZZA: na 4 dohody se mi nejvíc osvědčilo se zaregistrovat (http://jaroslav-dusek-ctyri-dohody.koupit-vstupenky.cz/ - přes Zarezervovat vstupenky a zaregistrovat e-mailovou adresu), aby ti chodily hlášky, když se uvolní místo, většinou bývá vyprodáno, ale při dostatečně rychlé reakci na e-mail o volných vstupenkách se dá lístek sehnat :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    na co jsou volny listky?

potrebuju na 4 dohody jak na to? zajit tam? kdy?
    KOSMEN
    KOSMEN --- ---
    KRMELEC: ...ti dam do zejtra vedet...poptam jeste nekoho at je nas vicero:)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Včerejší dohody byly fajn a tak jsem udělala rezervaci na 4 lístky na nedělní improvizaci do Archy. Na pokladně mi řekli, že volné lístky ještě jsou na obě představení - na sobotu tedy víc, kdyby někdo zatoužil, tak je nejvyšší čas.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Tak co, šel by někdo? Zkusila bych zamluvit lístky na tu sobotu, jen nevím pro kolik lidí.

so 05.12.2009 20:00 Dobrovolný raklík
    ne 06.12.2009 20:00 Bronzový maják

V pondělí 30. jdu na poslední čtyři dohody tento rok a pak až zas v lednu. Improvizace také zas až v lednu 2010. Přes prosinec se nic moc dít nebude... tak hola hola, napište kdo máte zájem a nebo alespoň dejte vědět, jaká je s lístkama situace (aby to už nebylo zase vyprodané :c(
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    ZRADA: jj, bylo to o Tibetu, poslouchala jsem v autě. Měl tam jako hosla nějakou šťávu co vysvětlovala budhismus a současnou situaci v Tibetu. Celkem zajímavé, ale ne zas až tak moc, abych si naladila znovu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam