(Snad jen) zatim ve zkratce.
Streda byla naprosto famozni a Dan Barta oproti nekolikerym varovanim doplnoval moc pekne. Vyborna az hypnoticka byla obsahla hudebni cast, ovsem mluveni bylo take dost a vytvorilo vynikajici mimozni pribeh o jednom nadrazi v zimne a tridnim vyletu. Jo a treba i Ikarus tak byl zapleten.
BTW: Pan Jaroslav ma neuveritelne hlasove kapacity! U jeho nejdelsho revu jsem si uz tak v prvni petine myslel, ze to musi skoncit, no a ono furt ne:) Byl jak fotka kriciho.
"Helenko, otevrete nam.."
"Kokacka"
ad.
Ctvrtecni sovi vecer byl o lehce nucenejsi, ale stejne moc fajn. Panove byli od pocatku totalne vysmati a kvuli jejich vlastni smich je rusil cely vecer, coz neni zle. Jsem rad, kdyz vidim, ze je to bavi.
Houbo-sovi pribeh s lekarsko-televizni zapletkou pobavil, pocatek se zastavenim casu dodal tajemnejsi atmosferu, ale nejvic byl onen dlouhy duskotanec (je to verze diskotance?). Jaroslav se rozjel jak das a bylo videt, ze i fyzicku ma (jak jsem cekal) extra.
"Klaaa, klaaa, klaaaaa, my jsme klkavci"
"Nenechavec nemel nic, ceho by nenechal"
Jinak bylo pekne, ze panove drzi nit a bavi je to, co je ted proste bavi a inspiruje, takze obema predstavenimi se prolinala nedelni diskuze. Ctvrtek zminil terapie, traumata, zemetreseni a ze mistr odpovida jen jednou, streda pak vychovu, hady a na vic si ted bohuzel nevzpomenu.
Jinak budete li nekdy nekdo na Duskovi a uvidite vpredu divne rovne, vetsinou bez opreni, sediciho obryleneho pana, bigo, jsem to ja a interakci uvitam :)