• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no dyt to rikam! terapeuticky pocin, pozvat lidi do baraku, kde neni hajzl :o)). to nevymyslis. jinak myslim, ze s timhle maji vetsi problem zeny, protoze vice dbaji na to, aby vypadaly a nedelaly ostudu (ted neresim Tvoje divnosti, ale obecne), my chlapi jsme zvykli vychcat se kdekoliv, kde je kousek stromu nebo kere.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KUATO: já bych měla trauma. měla jsem od dětství sny (dodnes mám), že se mi chce strašně čůrat a hledám záchod. ale nacházím po městě jen mísy, které nejsou chráněny stěnama. typicky záchod uprostěd nádražní haly. hrůza :)
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no co si budem povidat, v zime srat v zaveji, to muze byt velmi terapeuticke!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ‚Myšlení lidí se mění. Neposloucháme jako za komančů,‘ říká psycholog Pjér La Šéz | Lidé | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...komancu-rika-psycholog-pjer-la-sez-1wr-/lide.aspx?c=A180618_190331_lide_dv

tak on si postavil jurtu jako Jarda, ale pak ještě stavěl domeček kousek, pač děti a přítelkyně :) nojo ale co ti jeho klienti, který si tam zve? když se jim běhěm terapie chce kadit (rakovinu)? pač tam nemá záchod, chodí do přírody
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: jo, na Pjera bych zasel klido tez, Dusek me nejak nelaka :o). s listkama nemam vubec tuseni..
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KUATO: nechce Dušek být označován za guru ze skromnosti a pokory? :)

nikdy jsem ani jednoho neviděla naživo, takže mám možná zkreslený úsudek
    ale někdy bych ráda zašla na Pjéra. ty jeho přednášky pořáda na různých místech, jak jsem koukala na youtube videa. má na webu dycky pozvánku na přednášku, která proběhne? jaká je dostupnost těch vstupenek?
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no tak kdyz clovek vezme v potaz kolik mouder ze sebe obcan Dusek sype, tak je naprosto prirozene, ze si mudlove rikaji, tyjo, ten je moudrej, ze von bude temhle ten, guru. prijde mi, ze la Seze to pohltilo mnohem min, tahle role. inu jako psycholog ma s inflacnimi stavy asi dost zkusenosti :o).
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PUPEK: jsem napjatá, ale když si to všecko spočítám, tak momentálně tomu nevěřím, že by to šlo obhájit. ale dávám mu šanci a těším se na to :)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    GORG: na FB jest četl, že už k tomu Šula natočil nějaký vyjádření, včetně vyjádření vyléčených pacientů a že to bude brzy ke shlédnutí....tak uvidíme, třeba je to jen kec
    GORG
    GORG --- ---
    Ještě ad ten Šula.. docela jsem čuměl.. to je jak z nějakého paralelního vesmíru :) vůbec nevím, co si o tom myslet. i na netu jsem pak našel k němu snad jen negativní zkušenosti.
    takhle to vypadá na obrovskýho podvodníka, i když u Duška mluvil hezky o tom vlivu psychiky (ostatní odborné věci posoudit neumím), a pak že má léčbu postavenou na píchaní nějaké údajně léčivé látky drahé, pokoutné předávání peněz...
    GORG
    GORG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: No Dušek nikdy skutečně netvrdil, že je nějaký guru, a i že jemu někdy ...asi raritně... něco ujede. Možná jí chtěl vysvětlit, že s tím titulkem mohla i dělat něco ona, a ne se obhajovat, že ona je jen novinářská oběť mediálního molochu, co za ni někdo píše titulky článků, a ona za to teda nemůže, a bude tam dál pracovat.

Asi chápu, že ho může vypěnit mu napsat do titulku něco ve smyslu "Jaroslav Dušek: lepší než ostatní", jak označení Guru může vyznít.

Jinak o té druhé novinářce, či co to je, Alvarové jsem nedávno psal něco na svůj blog, že si jede dobře nepodloženou demagogii.
    Ta tvrdí, že jak říká "obyčejný člověk" nemá v podstatě žádnou šanci poznat pravdu (kvůli informačnímu přesycení), a že mu ji mohou dodat a ověřit pouze novináři. Aby dodala, že existuje spiknutí mocností přesvědčit lidi, že nemá smysl hledat pravdu (a dehonestovat novináře).
    Nevím, jestli si uvědomuje, jak si protiřečí, když je to právě ona, kdo "normální lidi" označuje za moc hloupé, neprpfesionální, aby pravdu poznali sami za sebe..ona se mi spíš jeví odrazovat lidi před hledáním sami za sebe... že je pravda poznatelná. věřit jen tomu, co říkají média, je podle mě rezignace.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KERB: trošku hráblej... no možná i trošku víc :) já bych se ani nedivila, kdyby Duška rozzlobilo označení guru. plno lidí jde ještě dál a normálně ho bere jako léčitele! (zjistila jsem z diskusních fór)
    přitom on je herec a improvizátor
    co tak můžem čekat od Dolákovo zmiňovaných "seriózních" lidí z médií, kteří se sami přiznaj k nenávisti. to je opravdu konstruktivní chovat k někomu nenávist...
    už ta formulace 100% sadistické sklony je prostě tragikomická
    KERB
    KERB --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: tenhle je podle me trochu hrablej jak ho furt pronasleduje ... ten je zas sverepe presvedcenej, ze vse krome tradicni mediciny je nesmysl a za to duska pranyruje. Zajimalo by mne jestli tusi jakej je to business ...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    nemůžu si pomoct, ale nějak těm údajným "100% sadistickým sklonům" pana Duška nevěřím :) spíš to smrdí honem na čaroděje. Dolák si myslí, že když x slepic označí za seriózní novinářky a analytičky, tak mají ten nejvíc správný názor na Duška - rozumějte nenávist
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    přestávám se orientovat v tom, kdo je větší magor :D ale třeba jenom lidi zapomínaj, že jiný lidi nebývaj jen dobří nebo zlí
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já myslím, že bude ještě horko... už vůbec nevím, co si myslet :)
    Jaroslav Dušek nepřijatelně a agresivně křičel na známou novinářku
    https://www.youtube.com/watch?v=R1bnfzS0h18
    KERB
    KERB --- ---
    FAEKAL: slušný
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    Prý dokáže vyléčit i roztroušenou sklerózu a autismus, tedy nemoci, které dosavadní lékařská věda léčit neumí. Za rok si účtuje až statisíce korun, které mu mnozí pacienti za naději rádi zaplatí. Zaštiťuje se spoluprací s pracovištěm ve Švýcarsku se světově znějícím názvem. Na jeho adrese však žádné lékařské zařízení nesídlí. Jan Šula, lékař, kterému dělají reklamu i televizní celebrity. Natáčel reportér Jiří Leschtina.
    Doktor za sta tisíce — Reportéři ČT — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...743803-reporteri-ct/218452801240021/obsah/627581-doktor-za-sta-tisice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam