• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    GORG
    GORG --- ---
    Mozna by se dal prirovnat v necem k Jimu Carrey. Podle nekterych mu tzv. jeblo a mel by se jit lecit.. kazdopadne on jako fanda Eckarda Tolleho tomu asi proste sam veri. Takze tady reporterce na jeji bandwagon porad posedly idolama odpovedel zcela nestandartne az ji zkratoval mozek.. co to mele o tetrahedronech a ze neexistuje?

    Jim Carrey Sounds Off on Icons and More at NYFW 2017 | E! Red Carpet & Award Shows
    https://www.youtube.com/watch?v=-JmNKGfFj7w


    Ne ze by teda tyhle alternativni veci nesly pouzit pro nejaky chamtivy ziskavani pozornosti. To se kazdopadne daji pouzit krasne.

    U tehle mi to osobne prijde, ze proste radi slysime to, cemu sami verime, od nekoho dalsiho, kdo je i trochu bavic, takze je to pak zabavne. To plati obzvlast o tech 4. dohodach. Ja to kdysi cetl a ta jeho hra to krasne podava.

    Kamarad ty jeho reci o bylinkach taky moc nemusi, protoze mu duverou v lecitele zemrel pry deda, ktery si lecil rakovinu prave bylinkama. Ja chapu, proc tohle muze lidi srat, ale nezda se mi rozumny chtit lidem praskat domnelou bublinu, ze svet precejen muze byt dobry misto pro zivot.

    A Duskovi se musi nechat jeho neuveritelnej klid v situacich, kdy 90% lidi ma problem, a nejsou schopni se jimi nenechat vlacet... Sam rikal, ze se taky nekdy rozcili, ale vypada to, ze fakt raritne.
    V tom rozhovoru se Smetana se mi zdalo, ze ma co delat si zachovat pohodu, kdyz nebyla ochotna akceptovat ideu, ze i zprava ministerstva jasne pise, ze ty zminene bylinky jsou bezpecne, a ze v dobach, kdy do nas media hustila, ze neni a mozna nebude zadna nadeje, o existenci bylinek, ktere jsou nejakym zpusobem prospesne pro zdravi.

    Ono je vubec zvlastni, ze prave v tehle dobe namisto, aby do nas hustili, at cvicime, a mame kvalitni stravu, spanek, suplementujeme priapdne vitaminama, tak je az agresivni snaha jakoby tvrdit, ze prece neni prokazany, ze napr. vitamin D muze vylecit nemoc zvanou Covid-19. Mozna ani zdravy pohyb, spanek z cloveka nedelaji neznicitelneho supermana, ale proc to ani nezminit, a rikat lidem, ze neni zadny lek, a kdo dostatecne nestrasi, ze je nebezpecnej. Aby nahodou nikdo nekazil ten pocit zoufalstvi a bezmoci.

    Ja si treba vybavuju nekdy pred par lety treba byla nejaka chripkova epidemie a normalne v praci v korporaci firma davala zdarma, kdo chtel, vitamin C a ovoce do kuchynek. Mozna to nevyleci rakovinu, ale asi to neni az tak spatny napad aspon necim dilcim posilit zdravi. A prinejhorsim to bude jen placebo, ale je prokazany, ze placebo taky funguje :)
    PProto je zarazejici, ze Ministerstvo zdravotnictvi nic takoveho lidem nedoporucovalo. Vsechno bylo jen o tom, ze ostatni lidi jsou hrozba, myt si ruce a zustat doma. Obcas nejaky doktor zminil, ze je vhodne mit kvalitni spanek, a ze stres snizuje imunitu, ale ministerstvo jako takove zadne takove doporuceni obcanum nevydalo. Ani vetsina medii. Jen fear porn.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    JAMILLOS: Nevím co máš proti Daniele, ale mám dojem, že by byla na tenhle rozhovor vhodnější. Už jen proto, že se osobně zajímá o témata vědomí a spirituality.
    GORG
    GORG --- ---
    jn furt to hrála na tu strunu, že někdo kvůli němu nepůjde k doktorovi a zástane doma popíjet čaj. ale Dušek to vyhmát dobře - vždyť to naopak doporučoval stát spolu s některými lékaři, kteří odrazovali lidi chodit k doktorovi nebo do nemocnice, pokud jim není hodně špatně.
    přinejhorším tam s Calábkem doporučovali lidem placebo, ale jak píšou i v té zprávě ministerstva zdravotnictví, u těch bylinek pozitivní účinek připouští, ale že není prokázané studií ten efekt na covid. tak je jasný, že dokud se to nezkusí, tak se to stěží prokáže.
    jo měl dobré nervy si zachovat veselou náladu, když se ho ptala furt na to samý ignorujíc ty odpovědi.

    když už teda chce někdo řídit tok informací, tak bylo rozumné lidi strašit tím, že není lék a možná nikdy nebude? k čemu to tedy potřebujeme vědět? :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ty mínusy :)) asi nějaký šlehačkový fanda
    KERB
    KERB --- ---
    jo tentokrát byla smetana docela mimo
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GORG: Bože, to je kráva. Ta je snad ještě horší než ta Drtinová. Ta jejich prvoplánová agenda je donebevolající. Jaroslavovy nervy obdivuju.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já nedokážu pochopit, že ten Dušek tolik lidí vyloženě sere. především je to herec a klaun. pokud někomu vadí, že se kámoší s Calábkem, je to jeho problém. youtube má sice právo si tam dát, co chce, ale stejně mně zbyla taková nepříjemná pachuť, protože odkdy je v pořádku vyslovit pouze věci dokázané a vyzkoušené. to se jako už člověk nesmí dopustit jakékoli spekulace nebo odhadu, aby to neřešilo xx uvědomělých lidiček? když já napíšu na fb, že zítra bude krásný slunečný den, tak s tím musím publikovat i stanovisko ČHMÚ a pravděpodobnost jejich předpovědi? a nebude někdo řvát, že to nikdo nemůže stopro vědět, jak bude?
    tolik lidí, co se ohání dobrem (zbavte nás Duška, zavřete ho někam, viz. i kluby na nyxu), nevidí jak jsou vlastně odporný... nevidí si do držky
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    CELÝ ROZHOVOR S JAROSLAVEM DUŠKEM - TV PRIMA Topstar (Copy of FB TV PRIMA Topstar)
    https://www.youtube.com/watch?v=m_dUD1kGYz8
    GORG
    GORG --- ---
    Pjér la Šé'z, Jaroslav Dušek a Pavel Steidl / Setkání s dobrem
    https://www.youtube.com/watch?v=T-emYUlXMEU
    GORG
    GORG --- ---
    repost zaznamu

    Jaroslav Dušek a Milan Calábek o koronaviru | Časopis Regenerace
    https://regenerace.cz/...labek/?fbclid=IwAR2TdZURs-1W7fiRpplfcS320KxysWzSYO5PUmVr_8cB_U9NBe0qWgTvqVc
    GORG
    GORG --- ---
    A proc teda zkousej ten rendesivir, jak upozornuje Calabek? Ten taky jeste nema klinicke testy za sebou ale z nejakeho zahadneho duvodu ho testujou tomu navzdory? Ze by z toho duvodu, ze je cela zeme v karantene a akutne se hleda lek? :) Tak proc nezkusit i ten antabus? To nema logiku. Nejsou zadne zvlastni kontraindikace, a misto toho prosej Gilead o rendesivir, kterej na to nema kapacity, tak ho testujeme snad jen na trech lidech.

    https://blisty.cz/...testu.html?fbclid=IwAR34NTT6_Lyk3OkvX9Y7L-kbeP7ZpKtANCGMpSrAo8mgYTlYplH4C-ELxiM

    a lidi, co se lecili badyanem jsou asi plne hrbitovy :)
    GORG
    GORG --- ---
    Milan Calábek: Nechápu, proč je mé upozornění na antabus cenzurováno | Audio a video | Frekvence 1
    https://www.frekvence1.cz/...anek=milan-calabek-nechapu-proc-je-me-upozorneni-na-antabus-cenzurovano
    GORG
    GORG --- ---
    JAMILLOS: Jo spíš by měli říct, jestli teda ten antabus jdou zkoušet nebo co. Já to teda pochopil tak, že Calabek je normální profík s praxí.. Jako Duše K asi.obecne někomu bývá často proti srsti, že to může někoho vést na zcesti a zanedbat doporučeně nebo dokonce i zákonné postupy , ale teda mazat tyhle věci je svinstvo no.

    No ty aktéři v tom cvičení Event 201 byli právě většina pro tenhle postup - mazat podobná videa ( a blokovat ostatní webservery) a užší spolupráci se socialnimi sítěmi. Dokážu si představit , že by ale později byli schopni jít i na to dočasný vypnutí internetu.
    Mě pak napadla spojitost , že před 14 dny vláda v naprosté tichosti schválila ten zákon o instalaci černých skříněk tajnou službou u všech poskytovatelů internetu, jestli by to šlo použít i jako internet kill switch. Nějak mi pak nešlo usnout :)
    Ale to je taky prasárna.. celá země řeší koronavirus a veškeré tiskovky se točí kolem rousek a viru. Takže ten dlouhý roky kontroverzní zákon kuci schvalili a nebyl o tom snad ani jeden článek v médiích. Můžeme se bavit o tom, jestli jsou ty blackboxy ohrožením svobody nebo ne, ale schválit to teď v nouzovém stavu? To je vyloženě podlý.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    GORG: Diváka může uvést v omyl cokoli dalšího, zvlášť dneska. Kdokoli, kdo bude propagovat bylinky jakožto alternativu k lékům, může bejt jakkoli podobně označen. Nebo vůbec to, že některý lidi se léčí a uzdraví alternativně, lze brát jako nabádání k ignoraci doktorů atd. (je to samozřejmě velkej byznys), a tudíž se to dá příslušně škatulkovat. Je to nehorázný a v tomhle případě je kolem zjevně množství lží - proč asi? Nevidím tam byť promili plusovýho bodu na straně "systému".

    Vypnutí netu podle mě nepadá v úvahu, aspoň ne ve státech, který si hrajou na demokracii. To by lidi vyšli do ulic a teprve by začala nějaká sranda.
    GORG
    GORG --- ---
    JAMILLOS: ja si vcera zazalohoval video, kde vloni (v ramci cviceni) resili, ze bude kvuli pripadne pandemii nutne pripadne vypnout internet. skoro hodinova debata svetovych leaderu jak bojovat s dezinformacemi.
    ta debata s Calabkem myslim skutecne splnovala skutkovou podstatu sireni dezinformaci a tedy protistatni cinnosti, protoze muze uvest divaka v omyl

    uklidnujici je, ze ti leaderi , co se ucastnili simulace, byli snad vsichni proti vypnuti internetu statem. vetsina byla jen pro tvrdou cenzuru. jedna tam i rikala, ze vypnuti internetu by naopak mohlo paniku posilit. ou zeby?... hmm tak mam pocit, ze i ja jsem tedy odbornik na pandemie, protoze to by me napadlo taky :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Doufám, že si to zálohujou. Okamžitě nahodit znova.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Státní cenzura pod rouškou koronaviru? Video zmizelo a s autory se nikdo nebaví | Plzeň
    https://plzen.rozhlas.cz/...631?fbclid=IwAR1udH6iiStULumDwhiV6bNG0XA00zupxFCL4p9bTQ6ANjHWTCmcHZWfq7s

    Nodoprdele
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    GRANTORINO: mám to stejně, jak vidím někde Calábka, hned chytnu slinu na 2 dvojky plného červeného :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam