• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    _OZZY_: jj cestičky pro pěší a není to nijak oplocený. je to takový ošklivý křoví:) podobný 'duny' jsou na texelu a tam je to imho záživnější.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_ & ADUSH_ (pripadne kdokoliv dalsi): Tuhle sobotu nebo nedeli (nekdy odpoledne) uvazuji, ze bych se zasel podivat k zimnimu mori a na zbytky atlantickeho valu u Haagu: http://maps.google.co.uk/?ll=52.125038,4.300193&spn=0.005118,0.006287&t=h&z=17
    Je to v dunach, takze nevim, jestli se pujde dostat az uplne k nim (duny jsou chranene a vstup zakazan), ale podl;e mapy to vypada, ze tam jsou nejake cesticky, tak snad by to jit mohlo...
    Prida se nekdo?
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    nehledal tu nekdo bydleni v MB? =) hledam spolubydliciho ale je to kousek od mb ale dostupnost skvela furt jezdej busy ;) posta
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    POTHEAD_: diky za tip
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    POTHEAD_: dej pak vedet jestli ti ji dali, ze bych si tam skocila taky...diky
    MIYU
    MIYU --- ---
    Program VPRO "Nizozemsko shora" se věnoval krajině umění a jsou tam moc pěkné záběry:
    Nederland van Boven - wonen
    http://nederlandvanboven.vpro.nl/afleveringen/wonen-video.html

NUSIK
    NUSIK --- ---
    POTHEAD_: u ING mam ucet uz dva roky a kdybych mohl, ceskej uz je davno zrusenej
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    POTHEAD_: dik za info, vyzera to zaujimavo a idem do toho:)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    shoarma kapasalon s cesnekovou omackou a sambal a ti garantuju ze budes jak na oblacku
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    POTHEAD_: hranolky, maso, zelenina v hranatý krabičce, posypáno sýrem, zapečeno a prodáváno u turků:) neplést s kadeřnictvím
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    a kapsalon:-D
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    mno co si budem povidat, groninger horcice je jedna z mala veci, na kterou muzou byt holandaci v ramci jidla celkem pysni :)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    :-)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    POTHEAD_: jojo ty zacatky kdy te vsecko bavi, vsecko je ovy a vsecko te dokaze nadchnout...i horcice :-D
    MIYU
    MIYU --- ---
    POTHEAD_: tak tu jsem jeste nemela :)
    MIYU
    MIYU --- ---
    Tak je pravda ze samotna holandska kuchyne nestoji prilis za zminku a spousta lidi se odbyva smazenymi kroketami a podobnymi zhovadilostmi. Na stranu druhou tu mas ale tak sirokou nabidku mezinarodnich kuchyni o kterych se ti v cechach muze opravdu jen zdat :)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: no to ale predpoklada, ze mas na obed cas chodit do restauraci a ne jen do firemni kantyny, jako vsichni ostatni... (Ale pry je ta nase kantyna lepsi, nez ostatni - miva dokonce dve "tepla" jidla, ale i tak je nekdy tezke vybrat...)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: toasty nejsou zrovna moje predstava obeda ^_^
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    Ahoj, shanim pokoj k pronajmu v Amsterdamu nebo Amstelveenu od unora na neurcito, pokud mozno pobliz vlaku (Zuid, Amstel, Lelylaan...). Jsem ochotnej platit tak kolem 400-450€ za mesic a potrebuju registraci. Kdybyste o necem vedeli, dejte prosim vedet na email veleque@gmail.com
    diky moc
    Daniel
    VYKTORYJE
    VYKTORYJE --- ---
    Ahoj, kamarádka shání bydlení v Haagu od 1.února, pokoj nebo spolubydlení v pokoji.. za co nejpřijatelnější cenu. Jede na stáž na Royal academy.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    POTHEAD_: co chodim ja, tak je Kettingstraat 14 (byl jsem i v jednom na Scheveningenu, ten byl sice jesne o neco lepsi, ale take coneve nekde jinde ^_^) - http://www.los-argentinos.nl/
    (velize zahy po prijezdu do Holandska jsem z tech blafu, co tu zerou, zacal mit vazne nutkani zajit na kus poradneho - nepomleteho - masa ^_^)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam