• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    podle toho jak kvalitni,, pokud je to z plastu, necha se to rozebrat kombinackama
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    POTHEAD_: skus wd-40 a ak nepojde tak potom uz len pilka na zelezo alebo karbobruska
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Řezat,řezat,řezat X-)
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    POTHEAD_: alebo na farme polstina...
    MIYU
    MIYU --- ---
    LOBOOMF: doporucuju projit si sousedni amsterdamske auditko, na podobne dotazy se tam jiz nekolikrat odpovidalo, tak to profiltruj a pak se treba ptej uz vice konkretne
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Ahoj, chci se vydat do Nizozemska a právě teď řeším to kam, chtěl bych dělat na nějajké farmě nebo pečovatele, nevíte náhodou někdo o něčem nebo kdybyste alespoň poslali link? Díky moc
    TELE
    TELE --- ---
    jé to je super, to se mi hodí, asi se teda přihlásim na ten swing v budoucnu, máš s tou výukou nějakou zkušenost ? Zajímalo by mě jestli je to v angličtině ? ale asi jo, když i ty stránky jsou v aj...a taky jsem tam nenašla kdy jsou začátky kursů..nevíš ? Moc děkuju za informace
    OLIII
    OLIII --- ---
    TELE: Osobní zkušenost nemám, ale hledala jsem teď kurz charlestonu v Amsterdamu a narazila jsem na tyhle dvě stránky, který by ti možná mohly přijít k užitku: www.swingstreet.nl (kurzy + dvakrát týdně "Social dancing for everyone", bez vstupu) a www.lindyhop.nl (tam máš třeba kalendář akcí po celým Holandsku).
    TELE
    TELE --- ---
    to je pravda, tam jsem se jeste nekoukala..dik
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    TELE
    TELE --- ---
    jo a ještě kdyby někdo náhodou věděl o nějakým klubu, kde se tančí swing v Den Haag nebo v Amsterdamu ? A kdyby někdo třeba věděl o nějakým kurzu swingu, to bych asi praskla nadšením :)
    TELE
    TELE --- ---
    Ahoj :) nemáte někdo doma náhodou buben djembe, který se vám válí v koutě a potřebujete se ho zbavit ? Nebo někdo z vašich kamarádů ? Chytla mě obrovská touha se na něj začít učit hrát a do kapsy hluboko ( za nějakou symbolickou cenu bych ho odkoupila )...no je to asi trochu troufalý, ale třeba se na mně štěstí usměje ???
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    MIYU: jo jo,ten jsem vyuzila i kdyz jsme pred rokem prijeli sem...miluju EU!
    MIYU
    MIYU --- ---
    ADLETA: jinak v ramci EU funguje i prevod podpory nezamestnanosti z jedne zeme do druhe, pokud ti ji tady uznaji budes si ji moc prevezt tam kam pojedete, pokud to bude v ramci EU (je na to formular E301 myslim)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ADLETA: chci podrobnosti o přesidlování!:)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    MIYU: jasne, na konci cervna budu mit odmakano 13mesicu, tak podminku pul roku splnuju, urcite se tam zeptam, ale az se to bude vic blizit.

Jinak abyste si nemysleli, ze jsem prijela jen pumpnout system tak to ne, jen se chceme presidlit trosku bliz praze, stejska se mi :-)

az budu vedet jak ta podpora funguje presne neco sem napisu...

MIYU
    MIYU --- ---
    ADLETA: kdyz si zajdes na UVW (pracovni urad) tak tam ti rovnou pani rekne jestli, na co, na jak dlouho a na kolik mas narok .. ale mam pocit, ze musis mit odpracovano vic jak pul roku ale nepamatuju si to presne, takze si to zjisti pres UVW tam ti reknou hned
    Welkom bij UWV
    http://www.uwv.nl/
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ADLETA: to nevim, ale ja tu byl (teda jeste poead jeste jsem) jako kontraktor s tim, ze jsem porad zamestancem ceske firmy, ktera me sem poslala... (takze na rozdil od tech tri dalsich, co leteli taky, ja nejsem bez prace, jen me ceka prerazeni nekam jinam...)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    _OZZY_: gratuluju! ja obdobne ale opacne, nabidli mi rocni a ja jsem pozadala o tri mesicni, pritel rikal ze kdyz ti vyprsi kontrakt a pracoval jsi min. pul roku tak dostanes nejakou podporu na tri mesice...nevis o tom neco?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Tak jsem se dneska dozvedel, ze mi neprodlouzi kontrakt, takze koncem brezna v Holandsku koncim... takze mam pred sebou jeste tri lety zpet do Ceska (ted, v pulce brezna a uplne nakonec) a dva vikendy stravene v Holandsku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam