• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    jak se co nejlevnějc dostat z NL do CZ ? ...
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    ILUZEE: jestli na technicky univerzite tak velka zavist, ta skola je paradni a celkove Delft je super :)
    ILUZEE
    ILUZEE --- ---
    Právě jsem se dozvěděla, že od září do ledna studuji v Delft:) Tak kdyby jste měl náhodou někdo nějaký typ, jak najít ubytování (server, známí, cokoliv)...nejlépe ten nejlevnější pokojík ve studentském bytě...budu vděčná za každou radu. Díky!
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    POTHEAD_: no to más urcite pravdu, jen jsem nevedel, jak bydlis. Ona je snad totiz i nejaka subsidice pro domacnosti o jednom clenu...
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    POTHEAD_: normální vodný-stočný, ne?! co jsem se ted dival tak v oblasti Amstel, Gooi a Vecht je to 89,16 E za domacnost.
    TELE
    TELE --- ---
    Zdravim vás všechny, nechtěli byste někdo náhodou kotátko ? Moje kočka je březí a já si je určitě nemůžu nechat. Nevim kdy se narodí, ale rezervace dopředu je možná :)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    me zase prislo, ze mam laskove zaplatit za psa...kteryho jsem ze svy lenosti jeste nenahlasila a vlastne vzhledem k planovanymu odjezdu z NL ani nechtela prihlasovat...
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    POTHEAD_: já do toho nalila volej na smažení a pomohlo to:)
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    podle toho jak kvalitni,, pokud je to z plastu, necha se to rozebrat kombinackama
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    POTHEAD_: skus wd-40 a ak nepojde tak potom uz len pilka na zelezo alebo karbobruska
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Řezat,řezat,řezat X-)
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    POTHEAD_: alebo na farme polstina...
    MIYU
    MIYU --- ---
    LOBOOMF: doporucuju projit si sousedni amsterdamske auditko, na podobne dotazy se tam jiz nekolikrat odpovidalo, tak to profiltruj a pak se treba ptej uz vice konkretne
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    Ahoj, chci se vydat do Nizozemska a právě teď řeším to kam, chtěl bych dělat na nějajké farmě nebo pečovatele, nevíte náhodou někdo o něčem nebo kdybyste alespoň poslali link? Díky moc
    TELE
    TELE --- ---
    jé to je super, to se mi hodí, asi se teda přihlásim na ten swing v budoucnu, máš s tou výukou nějakou zkušenost ? Zajímalo by mě jestli je to v angličtině ? ale asi jo, když i ty stránky jsou v aj...a taky jsem tam nenašla kdy jsou začátky kursů..nevíš ? Moc děkuju za informace
    OLIII
    OLIII --- ---
    TELE: Osobní zkušenost nemám, ale hledala jsem teď kurz charlestonu v Amsterdamu a narazila jsem na tyhle dvě stránky, který by ti možná mohly přijít k užitku: www.swingstreet.nl (kurzy + dvakrát týdně "Social dancing for everyone", bez vstupu) a www.lindyhop.nl (tam máš třeba kalendář akcí po celým Holandsku).
    TELE
    TELE --- ---
    to je pravda, tam jsem se jeste nekoukala..dik
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    TELE
    TELE --- ---
    jo a ještě kdyby někdo náhodou věděl o nějakým klubu, kde se tančí swing v Den Haag nebo v Amsterdamu ? A kdyby někdo třeba věděl o nějakým kurzu swingu, to bych asi praskla nadšením :)
    TELE
    TELE --- ---
    Ahoj :) nemáte někdo doma náhodou buben djembe, který se vám válí v koutě a potřebujete se ho zbavit ? Nebo někdo z vašich kamarádů ? Chytla mě obrovská touha se na něj začít učit hrát a do kapsy hluboko ( za nějakou symbolickou cenu bych ho odkoupila )...no je to asi trochu troufalý, ale třeba se na mně štěstí usměje ???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam