• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    BNB
    BNB --- ---
    Tak to je pěkně mizerný... Každopádně děkuji za info...:)
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    BNB: kamos byva v eindhovene a uz ich tam prudia v coffeeshopoch, musi sa preukazat papierom, ze je tam skutocne zije a cudzincom/turistom nepredavaju...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BNB: na vlak se z letiste dostanes busem za tri eura...listek na bus se da koupit na letisti
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BNB: tak ty kavarny jsou pro cizince zakazany...ale to je jen ve vybranych mestech u hranic...takze u nas v eindhovenu bys spravne nic koupit nemela
    BNB
    BNB --- ---
    ADLETA: Supr, tak to využijem ten vlak...:) Jinak má někdo zkušenosti s čouděnim na veřejných(míň frekventovaných) místech?...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    nekdo zkusenost s nezamestnanosti a benefitama v holandsku? me kontrakt konci na konci cervna...zatim jediny co vim je ze jsem dostala papiry k tomu abych si pozadala o jobcoache a o davky...a ze abych na ne mela narok tak musim pracovat min. pul roku...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BNB: ahoj, na ten coffe shop v eindhovenu se ti zeptam...ale podle me ...mezi nama...kdyz si tam nejdete sednout a zhulit se tam, spis si jen tak nakoupit tak by vam neco prodat mohli...ale obratim se s lepsima informacema...jinak ohledne te cesty... proc nejedete vlakem??? ns.nl...sice jsou vlaky drahy ale je to relativne v pohode spojeni...a podle me to vypada ze je to i levnejsi 17.50
    zatim
    BNB
    BNB --- ---
    Zdárek, lidičky. Na konci června se chystáme navštívit zemi tulipánů... Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví, jak je to v Eindhovenu s coffeshopama pro cizince?... Četl jsem pár článků o postupnejch zákazech na jihu a někde jsem i zahlídnul, že pod to spadá i Ein... Jinak hledáme nejlepší(nejlevnější) spoj z Ein do Ams...:) Našel jsem nějakou bus linku expressbus za 24,-eu jedna cesta... Neví někdo něco lepšejšího? Děkuji za jakékoliv aktuální tamní info...:)
    MIYU
    MIYU --- ---
    Po cas letni dovolene (20/07 - 04/08) nabizime ke kratkodobemu pronajmu nas kompletne zarizeny byt (3+KK s terasou) v Rotterdamu, NL.
    Cena dohodou dle konecneho poctu lidi, ne vice nez 4.

P.S. Mame dve kocky ktere budou branit pevnost.

Blizsi info posta.
    NEJMENUJE
    NEJMENUJE --- ---
    Zdravím,

nevíte prosím Vás někdo o brigádě v zahraničí? konkrétně sběr ovoce, práce na farmách, balení oblečení, práce ve skladu apod. Děkuji moc za každou odpověď.
    MIYU
    MIYU --- ---
    Administrativni pozice s Polstinou volna okamzite v Rotterdamu, firma Princes Foods BV.
    Polstina je naprosto stezejni, anglictina taktez, holandstina netreba.
    Vice infa v poste.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    ADLETA: huste:) 25.5. o pul osme rano:)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    PSYLA: ne preci me! kdy dorazis?
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    cajk:)))
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    PSYLA: huleni s jahodovou a nebo i jablecnou prichuti, to by ti mohlo na 5 hodin vydrzet
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    PSYLA: chvili jsem tam zil a raj pro historicky zalozeny lidi to rozhodne neni, je to spis industrialni mesto prorostly fabrikou Philips. Jestli te zajima technika/soucasny umeni tak doporucuju navstevu prislusnejch muzei + je tam par zajimave ulitlejch budov. Ale jinak ... Den Haag ci Amsterdam to fakt neni no.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    eindhoven - co v tomto meste stoji k videni pls? budu tam tak 5, 6 hodin pak jedu smer antwerpy..diky
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    DIAGONAL: zalezi odkud...s wizzairem sa obcas da letet za deset ecek...ale je to samozrejme z eindhovenu a zabookovany hoodne dopredu
    VYKTORYJE
    VYKTORYJE --- ---
    DIAGONAL: pěšky
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    jak se co nejlevnějc dostat z NL do CZ ? ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam