• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    KRMELEC: za vsechny turisty a vsechny, co nemaj prihlaseny auta v holandsku s holandskou znackou (hlavne Polaky), plati ti, co v holandsku prihlasene auta maji (napr. ja...80e mesicne :-D )...ale zas priprav se na luxus...tak uzasny silnicni system jsem nikde jinde nevidela :-)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Ahoj, jak je to s placením dálničních poplatků v Holandu?
    Nějak jsem líná googlit, vy to určo víte, dííííky !
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    OLIII: pravda, pravdouci...prvni rok jsem nechapala na co ty lidi porad nadavaj...asi jsem porad doufala, ze je to otazka vyjimecneho roku...ted uz mi to doslo...to neni vyjemecne hnusny leto, to je standartni leto :-)
    OLIII
    OLIII --- ---
    ADLETA: Podle předpovědi to vypadá na jednodenní exces, od zítřka zase můžeš nadávat na zimu:-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tak teda porad nadavam na pocasi, ale to budu radsi nosit zimni obleceni nez abych byla cela upocena...tohle hnusne vlhky vedro me ubiji!!!
    MIYU
    MIYU --- ---
    A dalsi akce 11.Augusta v Rtrdamu
    Boothstock - 11 Augustus 2012 Zuiderpark Rotterdam
    http://www.boothstock.nl/line-up/
    MIYU
    MIYU --- ---
    A jeste jeden tip vypuklo to vcera a soucasti jsou mesta Rtrdam, Amstrdam, Utrech a Den Haag
    Parade
    http://deparade.nl/
    MIYU
    MIYU --- ---
    tip na nedeli
    Parkpop The Hague - English information
    http://www.parkpop.nl/nl/English_information
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    :-) jeste si opravit psani a mam slozeny staatexamen :-)
    BNB
    BNB --- ---
    Tak to je pěkně mizerný... Každopádně děkuji za info...:)
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    BNB: kamos byva v eindhovene a uz ich tam prudia v coffeeshopoch, musi sa preukazat papierom, ze je tam skutocne zije a cudzincom/turistom nepredavaju...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BNB: na vlak se z letiste dostanes busem za tri eura...listek na bus se da koupit na letisti
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BNB: tak ty kavarny jsou pro cizince zakazany...ale to je jen ve vybranych mestech u hranic...takze u nas v eindhovenu bys spravne nic koupit nemela
    BNB
    BNB --- ---
    ADLETA: Supr, tak to využijem ten vlak...:) Jinak má někdo zkušenosti s čouděnim na veřejných(míň frekventovaných) místech?...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    nekdo zkusenost s nezamestnanosti a benefitama v holandsku? me kontrakt konci na konci cervna...zatim jediny co vim je ze jsem dostala papiry k tomu abych si pozadala o jobcoache a o davky...a ze abych na ne mela narok tak musim pracovat min. pul roku...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BNB: ahoj, na ten coffe shop v eindhovenu se ti zeptam...ale podle me ...mezi nama...kdyz si tam nejdete sednout a zhulit se tam, spis si jen tak nakoupit tak by vam neco prodat mohli...ale obratim se s lepsima informacema...jinak ohledne te cesty... proc nejedete vlakem??? ns.nl...sice jsou vlaky drahy ale je to relativne v pohode spojeni...a podle me to vypada ze je to i levnejsi 17.50
    zatim
    BNB
    BNB --- ---
    Zdárek, lidičky. Na konci června se chystáme navštívit zemi tulipánů... Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví, jak je to v Eindhovenu s coffeshopama pro cizince?... Četl jsem pár článků o postupnejch zákazech na jihu a někde jsem i zahlídnul, že pod to spadá i Ein... Jinak hledáme nejlepší(nejlevnější) spoj z Ein do Ams...:) Našel jsem nějakou bus linku expressbus za 24,-eu jedna cesta... Neví někdo něco lepšejšího? Děkuji za jakékoliv aktuální tamní info...:)
    MIYU
    MIYU --- ---
    Po cas letni dovolene (20/07 - 04/08) nabizime ke kratkodobemu pronajmu nas kompletne zarizeny byt (3+KK s terasou) v Rotterdamu, NL.
    Cena dohodou dle konecneho poctu lidi, ne vice nez 4.

P.S. Mame dve kocky ktere budou branit pevnost.

Blizsi info posta.
    NEJMENUJE
    NEJMENUJE --- ---
    Zdravím,

nevíte prosím Vás někdo o brigádě v zahraničí? konkrétně sběr ovoce, práce na farmách, balení oblečení, práce ve skladu apod. Děkuji moc za každou odpověď.
    MIYU
    MIYU --- ---
    Administrativni pozice s Polstinou volna okamzite v Rotterdamu, firma Princes Foods BV.
    Polstina je naprosto stezejni, anglictina taktez, holandstina netreba.
    Vice infa v poste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam