• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    Nemate nekdo prosim doporuceni na NL servery s nabidkami prace? Seriozni, ne sezonni...
    MIYU
    MIYU --- ---
    Tip na akci : FullMoonBeachParty (Psy - Kijkduin)

http://www.goatrance.de/goabase/party/details/67630

Byli sme minuly rok a bylo to super, letos tam zavitame zas .)
    MOONO
    MOONO --- ---
    Nechcete nekdo jednosmernou letenku se zavazadlem?
    Odlet: Brno-Eindhoven
    . 13.8.2012 coz je tohle pondeli
    . v 10:10

Info: radeji do posty, byla bych rada kdyby to nekdo vyuzil,kdyz nemuzu ja :D
    MOONO
    MOONO --- ---
    Nechcete nekdo jednosmernou letenku se zavazadlem?
    Odlet: Brno-Eindhoven
    . 13.8.2012 coz je tohle pondeli
    . v 10:10

Info: radeji do posty, byla bych rada kdyby to nekdo vyuzil,kdyz nemuzu ja :D
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Ahoj, neni mezi vami nekdo, kdo hovori holandsky?
    Potreboval bych neco vygooglit.
    Posta.
    MOONO
    MOONO --- ---
    FEFERONIE: díky za info :)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MOONO: v eindhovenu koupíš v automatu nebo za přirážečku na přepážce. žádnej strach;)
    MOONO
    MOONO --- ---
    ahoj ...jedu na pracovní stáž do Arnhem...a potřebuji se tam dostat vlakem s Eindhoven, bohužel e-ticket nejde koupit přes spořitelnu,,máte někdo nějaké zkušenosti, kde se tam kupuje jízdenka nebo jak to chodí?? Popřípadě jestli ste někdo byli v Arnhem tak budu ráda za jaké-koliv typy??
    díky moc
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    HONIK: ne to ne, ale pracovala jsem v Goirle, coz je vlastne kousek od Tilburgu...takze v Tilburgu jsme vetsinou sli ven s kolegy...a bylo to fajn...me se tilburg libi vic nez eindhoven, ma trochu vic ducha, prijemnejsi atmosferu...tak mi to osobne prijde...
    HONIK
    HONIK --- ---
    ADLETA: tak to je kousek. :-) bydlela jsi tam nekdy?
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    RADON23: dej kdyztak vedet, co a jak jsi sehnal. hledam ubytko v utrechtu na obdobi listopad - unor
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    HONIK: tilburg je fajn...uzij si ho...ja sidlim do rijna v eindhovenu
    RADON23
    RADON23 --- ---
    Ahoj, shanim nejake levne ubytko tak na mesic v utrechtu a blizkem okoli?
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ahoj, nevite nekdo prosim o levnym ubytovani na mesic pro jednoho oblast Haag, Delft, Rijswijk?
    MIYU
    MIYU --- ---
    HONIK
    HONIK --- ---
    Ahoj, v půlce srpna se na rok stěhuju do Tilburgu. Nejste náhodou někdo tamní? :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    vcera me pobavilo, vyjeli jsme s pritelem na vylet do Bruselu a cestou se nam rozbilo auto nekde v belgicky prdelce, a tak kdyz jsme ho tam nechali v servisu a proto nas cesta zavedla na trh v belgickem Hasseltu...no nic...pointa je... jak byli najednou vsichni malinkati!!!uz jsem si zvykla na prumernou vysku holandanu (i pritel najednou s jeho 193, nebo kolik to ma, vypada prumerne)...no nic...tak to jen k vysce nasich holandanu...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    ADLETA: Tzn. mě se dálniční poplatky netýkají, přijedu-li českým firemním vozem - dobré vědět - díííky!
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    KRMELEC: za vsechny turisty a vsechny, co nemaj prihlaseny auta v holandsku s holandskou znackou (hlavne Polaky), plati ti, co v holandsku prihlasene auta maji (napr. ja...80e mesicne :-D )...ale zas priprav se na luxus...tak uzasny silnicni system jsem nikde jinde nevidela :-)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Ahoj, jak je to s placením dálničních poplatků v Holandu?
    Nějak jsem líná googlit, vy to určo víte, dííííky !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam