• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    HONIK
    HONIK --- ---
    ADLETA: tak to je kousek. :-) bydlela jsi tam nekdy?
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    RADON23: dej kdyztak vedet, co a jak jsi sehnal. hledam ubytko v utrechtu na obdobi listopad - unor
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    HONIK: tilburg je fajn...uzij si ho...ja sidlim do rijna v eindhovenu
    RADON23
    RADON23 --- ---
    Ahoj, shanim nejake levne ubytko tak na mesic v utrechtu a blizkem okoli?
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ahoj, nevite nekdo prosim o levnym ubytovani na mesic pro jednoho oblast Haag, Delft, Rijswijk?
    MIYU
    MIYU --- ---
    HONIK
    HONIK --- ---
    Ahoj, v půlce srpna se na rok stěhuju do Tilburgu. Nejste náhodou někdo tamní? :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    vcera me pobavilo, vyjeli jsme s pritelem na vylet do Bruselu a cestou se nam rozbilo auto nekde v belgicky prdelce, a tak kdyz jsme ho tam nechali v servisu a proto nas cesta zavedla na trh v belgickem Hasseltu...no nic...pointa je... jak byli najednou vsichni malinkati!!!uz jsem si zvykla na prumernou vysku holandanu (i pritel najednou s jeho 193, nebo kolik to ma, vypada prumerne)...no nic...tak to jen k vysce nasich holandanu...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    ADLETA: Tzn. mě se dálniční poplatky netýkají, přijedu-li českým firemním vozem - dobré vědět - díííky!
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    KRMELEC: za vsechny turisty a vsechny, co nemaj prihlaseny auta v holandsku s holandskou znackou (hlavne Polaky), plati ti, co v holandsku prihlasene auta maji (napr. ja...80e mesicne :-D )...ale zas priprav se na luxus...tak uzasny silnicni system jsem nikde jinde nevidela :-)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Ahoj, jak je to s placením dálničních poplatků v Holandu?
    Nějak jsem líná googlit, vy to určo víte, dííííky !
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    OLIII: pravda, pravdouci...prvni rok jsem nechapala na co ty lidi porad nadavaj...asi jsem porad doufala, ze je to otazka vyjimecneho roku...ted uz mi to doslo...to neni vyjemecne hnusny leto, to je standartni leto :-)
    OLIII
    OLIII --- ---
    ADLETA: Podle předpovědi to vypadá na jednodenní exces, od zítřka zase můžeš nadávat na zimu:-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tak teda porad nadavam na pocasi, ale to budu radsi nosit zimni obleceni nez abych byla cela upocena...tohle hnusne vlhky vedro me ubiji!!!
    MIYU
    MIYU --- ---
    A dalsi akce 11.Augusta v Rtrdamu
    Boothstock - 11 Augustus 2012 Zuiderpark Rotterdam
    http://www.boothstock.nl/line-up/
    MIYU
    MIYU --- ---
    A jeste jeden tip vypuklo to vcera a soucasti jsou mesta Rtrdam, Amstrdam, Utrech a Den Haag
    Parade
    http://deparade.nl/
    MIYU
    MIYU --- ---
    tip na nedeli
    Parkpop The Hague - English information
    http://www.parkpop.nl/nl/English_information
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    :-) jeste si opravit psani a mam slozeny staatexamen :-)
    BNB
    BNB --- ---
    Tak to je pěkně mizerný... Každopádně děkuji za info...:)
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    BNB: kamos byva v eindhovene a uz ich tam prudia v coffeeshopoch, musi sa preukazat papierom, ze je tam skutocne zije a cudzincom/turistom nepredavaju...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam