• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MIYU: juhuuuu!
    MIYU
    MIYU --- ---
    A s predstihem doporuceni na super hudebni akci u more v Kijkduin.
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    ale jakmile dojde dopis obvykle v ten samej den dostanes platbu na ucet:-)
    MIYU
    MIYU --- ---
    jojo spis ten cerven nez kveten a spise pozdeji koncem mesice, ale on ti prijde jeste dopis s terminem kdy ti to prijde na ucet, takze vyckej casu .)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    obvykle to chodi kveten cerven
    DOE
    DOE --- ---
    ahoj,
    chtěla sem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti jak je to v Holandsku s přeplatkem z daně příjmu. V roce 2012 jsem platila na dani víc než sem měla. V lednu 2013 jsem na to vyplnila nějaký program na internetu přes digit. Zatím mi oledně toho nic nepřišlo, ani žádný dopis ani peníze. Nevíte do kdy tak má něco přijít?je to je ještě ok a mám čekat, nebo už to mám začít nějak řešit?
    MIYU
    MIYU --- ---
    OLIII: je to ctvrt hillegersberg - schiebroek kdyz si ji zadas do maps.google.com tak tam pak uvidis takovy dve jezera, tak u nich
    OLIII
    OLIII --- ---
    Můj plán je v pondělí večer lahvinka vína v Haagu, v úterý brzo odpoledne sledovat oranžovej dav z uctivé vzdálenosti (možno-li) a pak se odklidit na cirkusovej festival, kterej se koná příští týden v Rotterdamu. Už dopředu vím, že na Amsterdam nemám letos nervy :)

MIYU: Kde přesně to je?
    MIYU
    MIYU --- ---
    no my treba do centra Rtrdamu na queens day nechodime, zdrzujem se na noordu kdy bydlime, tak je hlavni ulice plna stanku a lidi prodavaj pitomosti plus kdyz se dojde k jezerum tak tam hraje jazz a pohoda klid, zadny psycho, zadny davy
    TRSK
    TRSK --- ---
    OLIII: pred tim peklem se utect neda ;]
    OLIII
    OLIII --- ---
    A já doufala, že když na Queens Night uteču z Amsterdamu do Haagu a na Queens Day do Rotterdamu, tak si pomůžu..
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    ja dal postupne queens night v Utrechtu, Haagu a Arnhemu a myslim, ze to vsude bylo uplne stejny, v centru mesta se nedalo hnout a to tak ze vubec, mensi stage na okrajich lepsi, je to asi jedina noc v roce, kdy Holandani opravdu chlastaj, nedostatek treninku je na vetsine znat :)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    FEFERONIE: toz to ja taky znam na vlastni kuzi -obojí ,) kdyby slo ome, tak tam nepojedu, ale.... jde o to ze budu mit za zadkem cca 50 lidí a nemuzu si dovolit zadnej prehmat... dalo mi praci je presvedcit ze A´dam je hoooodne spatna volba a navic ted budou zavirat jeho cely historicky centrum kvuli korunovaci (jinak ten Hertogenbosch uz jsem vygooglil)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    HOEZO: byla jsem loni. všichni hrozivě chlastali už cca dva dny před. samotný queens day byla organizovaná polivčička oproti queens night, která přecházela. na zemi ležely desítky zpitých holanďanů v kostýmech a všude byl hrozný bordel. v eindhovenu byla obří stage, kde se hrály ty jejich trencle..
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    Vtipně ted jedu průvodcovat do NL a BE a budem tam i pres "Den královny". Nevíte někdo jak bude vypadat situace den před v Haagu, Delftu a Rottedamu? Myslim nejaky pred oslavy, pripravy atd? + jaky je program v onen den 's-Hertogenbosch? (na netu je tolik odkazu, ze nevim jaky je aktualni a duveryhodny - linky klidne i v nizo.) Díky moc!
    MIYU
    MIYU --- ---
    MIYU: tak pro ti co by ev. meli zajem, pozice uz je venku
    Customer Service Assistant Czech ROTTERDAM - Jobs in Netherlands - jobs - XpatJobs.com
    http://netherlands.xpatjobs.com/jobs/Customer-Service-Assistant-Czech/11X599512--170418-UNQ-NL
    TRSK
    TRSK --- ---
    Vcerejsi Eddie Izzard, Heineken Music Hall, Amsterdam.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/547271_10200903173002244_1297310814_n.jpg

Strasne dobry! Pokud budete mit kdokoliv moznost navstivit "Force Majeure" dnes nebo zitra v Ams a nebo potom v Maastrichtu, tak vrele doporucuju!
    MIYU
    MIYU --- ---
    njn destnik moc v holandsku nema cenu to pochopi driv nebo pozdeji kazdej, zakladem je nepromokava bunda a kapuca co drzi na hlave a pak uz je to jedno .)
    OLIII
    OLIII --- ---
    MIYU: Mě to za posledních pár týdnů stálo jeden zlomenej deštník a včera odnesený sluneční brejle (ne že bych je tady potřebovala moc často).

A kdyby někdo nevěděl, co s první květnovou sobotou, tak jsem dneska našla tenhle sympatickej pidifestival v Antverpách. Sice to není Holandsko, ale je to za rohem. A ještě k tomu za lidovou cenu 5E:-) http://www.festiveuzzel.be/
    Kdyby měl někdo v budoucnu tipy na podobný akce, tak ať sem hodí link.
    MIYU
    MIYU --- ---
    jojo presne to sem rikala vcera po ceste na kole domu .))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam