• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    KDL
    KDL --- ---
    zdravím vás.Má někdo zkušenost se squotingem v amsterdamu v poslední době? jsem tady pracovně a nechce se mi to tu opustit jen tak..díky za odpověď
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Cao, muzu prosbu? Sef si prepisuje z holandska Hummra, zretardovali mu papirovani a ptal se me, jestli neni mozno sehnat zadni stranu technickych udaju o vozidle - no proste scan certifikatu u te strany, kde nejsou zadny udaje a kde je akorat uredni hlavicka. Nemate nekdo prosim po ruce scanner a technicak? Diky moc za pripadnou pomoc. Potrebuje akorat prozatimni kopii, nez mu vydaji novou.
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    Este mate par dni ist sa pozriet na Eindhoven Glow
    http://www.gloweindhoven.nl

Ja sa chystam s par kamosmi v sobotu pobede z Amsterdamu a vecer naspat - ak by sa chcel niekto pridat k vyprave, dajte vediet :)
    KRIVOSH
    KRIVOSH --- ---
    Povedlo se nam prosrat levne vanocni vlaky, o letadlech ani nemluve - nechystate se nahodou nekdo autem do CR, nebo pripadne i do Bratislavy?
    Jsme dva, batozinu moc neplanujem.
    Skladacka na benzin je jasna, pripadne i pomuzem s rizenim.
    Idealne 23.12. vecer, ale mozna by se nam povedlo i driv(tj. nekdy po patku 20.12. vecer)
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    ti někdy pošlu vzorek :)
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    MUTHA: btw taky se mi osvědčily vločky :) zjistila jsem, že se z nich například daj udělat skvělý špekový knedlíky :D
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    KRIVOSH: zorgtoeslaag ti žádný obstrukce nedělá, ale musíš mít nejdřív digi ID. To víš, co je? Já mám agis pojišťovnu a je na hovno, stejně jako ostatní holandský pojišťovny :) Dělala jsem si nějakou kalkulačku a vycházela vloni nejlevnějš. Asi bych řekla, že jinak jsou všechny podobný. Jediný co si rozmysli, je jestli chceš základní pojištění nebo s připlacením za zubaře. Já mám bez a zubaře si teda komplet platim.
    KRIVOSH
    KRIVOSH --- ---
    Zacinam makat, takze si asi musim poresit zdravotni pojisteni, zejo... mate nekdo tipy, triky, na co si dat pozor atd... ?

A nezkouseli jste nekdo zadat o prispevek na pojisteni(zorgtoeslag) - jestli s tim delaji nejaky moc obstrukce?
    OLIII
    OLIII --- ---
    MUTHA: Buď rád, žes vůbec dojel :)

Btw..

EVACEK
    EVACEK --- ---
    no počkej větříčku :D v centru je uplná apokalypsa, sundavá se pouť, tramvaje stojej zhasnutý :D

DutchNews.nl - One person killed as winds of up to 136 kph batter the Netherlands
    http://www.dutchnews.nl/news/archives/2013/10/one_person_killed_as_winds_of.php
    OLIII
    OLIII --- ---
    MUTHA: A prodávají tam aspoň něco, co by našinec mohl ocenit?
    MIYU
    MIYU --- ---
    v rotterdamu kvasnice prodavaji v sahan supermarket, myslim, ze maji pobocky i v jinych mestech
    MASABOB
    MASABOB --- ---
    MUTHA: pouzivaj, tady na vesnici (wageningen) pro cerstvej chodim rovnou do mlyna. pekarny snad taky poslouzi.
    OLIII
    OLIII --- ---
    MUTHA: Nebo se stav v Delftu a já ti odsypu ze svojí jednokilový zásoby.

Když jsme u toho jídla, tak poptávám kvásek a kefírový zrna :)
    OLIII
    OLIII --- ---
    MUTHA: Zkus štěstí v http://www.mslovex.nl/index.php a pak napiš, jestli jsi pochodil, ať to nemusím zkoušet sama :)
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    MUTHA: spis si zjisti jak je to polsky a mars do polskyho kramu :D
    SMOWKY
    SMOWKY --- ---
    KRIVOSH: no zatial to nvm zhodnotit /som tu chvilu/ zatial pekne mestecko co som sa stihol prejst kusek
    MIYU
    MIYU --- ---
    PEDANT: joo pravda, tak to byl alkmaar :)
    PEDANT
    PEDANT --- ---
    MIYU: nene, to co myslis je Alkmaar, Almere je najmladsie NL mesto s planovanou vystavbou (ktora sa az tak nepodarila) a Krivosh ma zial pravdu :)
    MIYU
    MIYU --- ---
    tam jsou ty syrovy trhy ne?
    sme tam jednou byli na vylete, hezke historicke centrum, mensi mesto takze pres noc asi zadnej odvaz ale vypadalo moc prijemne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam