• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    Tusite nekdo, jestli muzu zadat o vraceni dani za rok 2014, kdyz nejsem ani jsem nebyl registrovanej v NL?
    Diky!
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    OLIII: nema to cenu, naopak cim vic clovek prudi, tim vic to odkladaj, mi prijde. A jeste jsou neprijemni. Pritelovi napsali, ze to bude, az to bude.
    OLIII
    OLIII --- ---
    Jak dlouho má belastingdienst na vrácení daní a jak dlouho to v reálu trvá? Má cenu to nějak urgovat?
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    Mate nekdo zkusenost s zadosti o zorgtoeslag? uz jsem si zadost podal, ale zajimalo by me jak dlouho muze tak trvat jeji vyrizeni.

Jinak syry v pohode (4 bochniky ve vakuu, lehce pres 2kg)
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    LOVETHIEF: tak uvidime, dam zitra vedet :)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MAWRHIS: jojo, byly to takovy ty zavakuovany vykroje z Aldi
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    LOVETHIEF: a měl ho zavakuovaný? jinak teda na internetu jsem jeste nasel hmotnostni omezeni 10 pounds (asi 4.5 kg)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    no tak pritel letel z NL minulej tyden se sejrem ve velkym kufru. Mel ho dohromady tak pres pet kilo. A zavolali si ho na ferovku na koberecek a dobrou pulku mu vzali, zasrani :-/
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    WONDRAS: ja taky ne, spis jsem se chtel ujistit :)
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    MAWRHIS: tak tohle se podarilo par let zpatky i mne zrovna z NL, takze sejra bych se fakt nebal :))
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    MAWRHIS: Ja zas nevidim duvod, proc by ti meli sebrat smradlavej sejra - pokud to bude mit vahu povolenou pro prirucni zavazadlo. To je jako by si vez drevaky. Nebo se na sejra vztahuje nejaka specialni dan?
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    HELA: no znam lidi co leteli z Italie bez pasu, tak nevim nakolik je to relevantni, ale myslim ze to tedy risknu :)
    HELA
    HELA --- ---
    MAWRHIS: Nevím, jak z Holandska, ale teď jsme letěli z Itálie s kilem sýra v příručním a nikdo se nad tím ani nepozastavil.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    technicky dotaz, vite kolik Holandskyho syra muzu vzit do letadla do prirucniho zavazadla?
    Planuju vzit tak 3-4 maly bochniky na Vanoce domu, tak aby mi to nesebrali.
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    lze ziskat registraci nejak neofiko za uplatu bez skutecnyho pobytu na danym miste? ma nekdo zkusenost? kdyztak posta. dik
    KROC
    KROC --- ---
    Prodávám museumkaart (mám dvě, ale klidně prodám jenom jednu) ( http://aukro.cz/show_item.php?item=4835804801 )
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BRUKEV: moje oblíbenost je Maeslantkering. Autem z Amstru cca. hodinu, ale nevím jak s veřejnou dopravou...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TERRYNKA: díky za další tipy, i když ta delta asi s naším časovým plánem nehrozí celá.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BRUKEV: Amsterdam, Utrecht, Dordrceht, Alkmaar, Leiden, historické centrum Haarlemu..
    Pokud vás baví příroda a zvyřátka tak ostrov Texel (a na něm záchranná stanice Ecomare)
    pokud jste techničtěji zaměření, tak výlet po Delta Works..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    NUSIK: menších měst se nebojím, nejsme náctiletí studenti bez dětí, co jedou do Amstru za pařbou:) To už máme za sebou. Spíš fakt tu pohodku, projít se, něco dobrého sníst, atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam