• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    LOTHEA
    LOTHEA --- ---
    _KLOBASA_: jak už zaznělo, tohle je fakt střílení od boku, když nevíme, v jakém oboru hledáš, jaké je tvoje situace, jak dobře umíš anglicky....ale obecně - v NL se práce nejlíp hledá online na indeed, monsterboard, careerbuider nebo na stepstone, pak jistojistě na linkedin.

Jestli hledáš neodbornou práci, můžeš vyzkoušet rozeslat životopis agenturám - např. randstad, manpower, etc.

A protože jsem byla z oboru, tak vím, že kdybys hledal nekvalifikovanou práci bez nizozemštiny, tak celkem lehce můžeš něco najít v logistice - ve skladu, preload, reload, doručování, etc. Hledají lidi pořád, za chvíli navíc začíná hlavní sezóna. Práce je to fyzicky těžká, na druhou stranu ti může do začátku vytrhnout trn z paty.
    _KLOBASA_
    _KLOBASA_ --- ---
    zrovna IT nebude můj šálek kávy. čekal jsem, že budete mít např jeden konkrétní tip. i tak díky!
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    _KLOBASA_: https://www.iamexpat.nl/, http://www.bilingualpeople.nl/ bych snad jeste dodal, to jsou mixy vseho, jinak MUTHA:
    _KLOBASA_
    _KLOBASA_ --- ---
    Nevíte někdo o nějaké práci přímo v Amstru? Potřebuji FULL TIME, mluvím anglicky. Holandsky zatim ne. Případně můžu poslat CV. Předem díky.
    ALI
    ALI --- ---
    KRAQUATICE
    KRAQUATICE --- ---
    ALI: sehnal jsi nekoho?
    ALI
    ALI --- ---
    neni tu nahodou nekdo (nebo nekdo, kdo by znal nekoho), kdo pracuje v obrazovy postprodukci (film&video) v nl?
    kdyztak posta, diky.
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    _KLOBASA_: přehlásit na někoho z rodiny žijící v ČR a máš klid. Ale je to vochcávka
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    _KLOBASA_: pul roku je to ok a pak bys mel auto prehlasit, ale to se nemusi vyplatit (napr. u dieselu), pak je jeste moznost po pul roce zustat na ceskej spz a jenom se prihlasit k silnicni dani v NL. Znam lidi co jezdi na ceskej neprehlasili auto leta nemaj zadnej problem a v NL neplati nic, ale otazka jestli jim nedojde nekdy slozenka. nejaky info a kalkulatory poplatku tady: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontenten/belastingdienst/individuals/cars/cars
    _KLOBASA_
    _KLOBASA_ --- ---
    Ahoj. Potřeboval bych radu. Stěhuju se do Amstru na dobu neurčitou a budu si muset pořídit auto. Chtěl bych ho nejspíš koupit u nás a následovně jezdit po NL. Četl jsem, že nejdéle po půl roce se auto musí přehlásit/registrovat. Máte někdo nějakou zkušenost nebo radu jak to je? Našel jsem na netu víc článků, ale informativně se rozcházely. Díky/Dank u wel :)
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    nepojede někdo do Holandska v září na otočku a má volno v autě ?
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    je tu někdo poblíž Venlo ?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    S anglictinou neni problem vubec v obou nemocnicich.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    olvg.nl je bliz Zeeburgu, kde stavi Student Agency, ale asi jsem pozde.
    MIYU
    MIYU --- ---
    Customer service representativne - Rotterdam, NL - jen s anglictinou, nastup ihned, americka firma. Vice infa kdyztak v poste.
    HOORKA
    HOORKA --- ---
    MUTHA:
    Dik
    HOORKA
    HOORKA --- ---
    Zdravim, muzete me prosim poradit...? Docetl jsem se, ze Queens day se uz asi tri roky slavi 27.4. je to tak? Chtel jsem zase po letech vyrazit a dost me ta zprava zaskocila.
    Dik za info
    GUTO
    GUTO --- ---
    OLIII: Ahoj, dik za zpravu. Uz se to vyresilo. Tento tyden se stehuju na stalou adresu.
    GUTO
    GUTO --- ---
    JAKKILLER: Diky za tip
    OLIII
    OLIII --- ---
    GUTO: Hledas spolubydleni nebo samostatny bydleni?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Funda.nl ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam