• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    _KLOBASA_
    _KLOBASA_ --- ---
    hoi.
    nemáte někdo tip jak si nechat ověřit podpis na plnou moc aniž bych musel do ČR?
    Popř. kdo by mi v NL ověřil podpis u českého textu?
    Předem dík.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    OLIII: pre 1800 natuurlijk! :)
    OLIII
    OLIII --- ---
    Dost cool! http://code.waag.org/buildings/
    All 9,866,539 buildings in the Netherlands, shaded according to year of construction.
    DACHAU1323
    DACHAU1323 --- ---
    nekdo Eindhoven a kolem ?
    DACHAU1323
    DACHAU1323 --- ---
    No jo no. prezdivka s mladí :D. pleška nejsem nic ani nesympatizuju atd :D)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Asi bych se bal setkat s nekym kdo ma prezdivku se jmenem koncentraku.
    DACHAU1323
    DACHAU1323 --- ---
    zdar někdo kdoje Eidhovenu nebo poblíž ?
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    KOSTRA11: ju, da. Je to EU
    KOSTRA11
    KOSTRA11 --- ---
    Čau všem. Dá se v Holandsku vydělávat na český živnostňák?
    ALI
    ALI --- ---
    hotel new york s okolim a watertaxi must!
    CYBI
    CYBI --- ---
    MUTHA: budu tam sam na 4 dny..

tohle je uplne predostacujici! dekuju moc! pak hodim report az se vratim.
    CYBI
    CYBI --- ---
    Ahoj, hodite mi nekdo nejake mustsee tipy na neproflakle mistecka v Rotterdamu? Diky
    KRIVOSH
    KRIVOSH --- ---
    LEJIMADA: já bych z Eindhovenu doporučil asi Utrecht (osobní zkušenost s obojím)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Ahoj, kam jít v Eindhovenu na levný jídlo? Letíme s potomkem v září na jednodenní výlet, tak ať moc netápeme. Jinak je tam něco, co musíme vidět? (něco jsem načetla, ale jistě není nad osobní zkušenost :) )díky
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    DACHAU1323
    DACHAU1323 --- ---
    zdar nějaká slečna na drink vylet cokoli se dohodnem :D Jsem kus od eindhovenu Boxtel ???:D
    AMANES23
    AMANES23 --- ---
    Caute, nechce se nekdo z Bredy pridat (odvoz zajisten) zitra do R'damu na La Putyku?
    LOTHEA
    LOTHEA --- ---
    SHIRLEY: předem říkám, že nejsem odborník, ale byla jsem v podobné situaci. Pracovala jsem na v NL a přitom jsem bydlela v Německu. Pravidelne jsem pracovala z domova. Vyhoda byla, ze jsem vetsi cast casu fyzicky travila v NL, a taky ze NL a DE maji mezinarodni smlouvu preshranicnich pracovnicich, která dost zjednodušila administrativu, daně a socialni. Hodně bude záležet, kde ten home office plánuješ mít. Být tebou, poradila bych se s HR tě firmy nebo bych zavolala na belastingdienst. Hlavně si ohlidej, abys nemusela příjem danit v obou zemích...
    Urcite musíš být v NL zdravotne pojištěná. V EU jsi vzdycky pojistena v zemi, kde pracujes a nesmíš být pojištěna ve dvou zemích najednou. V zemi, kde máš bydliště, pak po vyplnění formuláře E106/S1 dostaneš nárok na plnou zdravotní péči (A příprav se na spoustu papírovani pro NL pojistovnu). Tohle funguje stejne jako pro vyslane zaměstnance.
    Předpokládám, že BSN máš. To ti nezaniklo ani když ses odstěhovala. Jinak bys bez bydliště a bez BSN danila 52% a to nechceš....ale jak říkám - volej belastingdienst

OLIII
    OLIII --- ---
    2. - 3.5. La Putyka v Rotterdamu! https://circusstad.nl/en/program/batacchio/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam