• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDA_JANKulturní centrum Klubovna
    V3S
    V3S --- ---
    RUDA_JAN: rozumim ti, snazim se rozbijet facebookovou totalitu, protoze me nebetycne sere ;) ... aktualne jsem treti mesic v nove praci, zalozil jsem twitter a linkedin (asi pred mesicem), zatim followeru jak na prstech dvou rukou (sikovnejsiho truhlare:), ale nevzdavam to ... muzem si dat vzajemnej support (follow/lajky)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    V3S: diky za podporu, twitter jsem se snazil vzdycky prosadit ja, ty zachvevy z roku 2013 a 2014 byly moje pokusy, ne moc funkcni co si pamatuju :D
    jezis to je let
    V3S
    V3S --- ---
    coz takhle ozivit vas twitter? zrovna koukam, ze vas tam kapela slut zminuje s dnesni benefici .... facebook urcite krmite, tak jedna copypasta navic pro ty, co to nemaji radi tak sladne, by nemusela znamenat tolik prace navic ;)

    https://twitter.com/hippies_radical/status/1506928623818792963

    dokonce jim to retweentul clovek v tisni :)
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    V3S: Ahoj, ajéje díky za připomenutí, bohužel trochu pozdě :( v minulym týdnu byly další koncerty a promítání, měli jsme velkou akci dohromady s Povalčem minulou neděli, bohužel jsem to sem zapomněl psát, pardon. V dubnu budeme nejspíš dělat znova nějakou větší akci společně, tak to sem určitě napíšu. Jinak velká část našich normálních koncertů má teď na přání kapel benefiční vstupný..ale to nám mnohdy řekně kapela až na místě, takže teď z hlavy nic doporučit nemůžu. Ale až budu mít další info, rád dám vědět, díky za reminder!
    V3S
    V3S --- ---
    a ty dalsi akce? ;)
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    V reakci na současné dění organizujeme několik benefičních akcí, jejichž výtěžek bude věnován na sbírky organizací Člověk v tísni a Post Bellum na pomoc Ukrajině.

    V pondělí 7. března se koná projekce dokumentárního snímku (Polo)ostrov Krym režiséra Jaroslava Kratochvíla.
    Jak poznamenala anexe Krymu jeho obyvatele, původní, současné, i ty nevítané? Dokumentární portrét několika lidí, kteří se stali figurkami na šachovnici dějin.

    Dokumentární film na aktuální politické téma přináší unikátní záběry ze života na tomto anektovaném území, kam mají cizí televizní štáby i novináři zakázaný přístup. Snímek je mozaikou portrétů několika žen a mužů, do jejichž obyčejných životů zasáhla politická krize mezi Ukrajinou a Ruskem. Stejně jako se díky mezinárodnímu tlaku a sankcím z poloostrova Krym stal de facto odříznutý ostrov, tak i odpůrci či příznivci ruské anexe, složitě hledající svou identitu, jsou svým způsobem osamělými (polo)ostrovy v moři rozdělené společnosti. (MFDF Ji.hlava)

    fb: https://www.facebook.com/events/491326145864002
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    NOC6 DJS V SÁLE, NOC6 AFTERPARTY BUDE!

    MINEDATE - /uk bass sounds selection/
    JEŽÍŠ TÁHNE NA BERLÍN dj set - /eclectic extreme experimental/
    JUICE (Noustres crew) - /techno beats straight to the core/
    W€TCH¥ & Ψ - /psytrance milenial pop baroko reggeton/
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahooj! Za měsíc budeme electro/rapovou součástí NOC6 - klubové noci prahy 6. Stavte se :)

    FB event NOC6 - klubová noc prahy 6: https://www.facebook.com/events/334630551850183/
    FB event přímo pro Klubovnu: https://www.facebook.com/events/249262983870507

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Umělecká skupina Tlustá čára, Kampus Dejvice a Klubovna vás srdečně zvou na předvánoční sbírku oblečení pro spoluobčany v tíživé životní, sociální a finanční situaci. Na zahradě Klubovny vás v úterý 23.11. od 17:00 přivítají členové Tlusté čáry, kteří budou přijímat materiální dary do sbírky pro potřebné.Preferované je zimní oblečení – bundy, svetry, mikiny, trika (ideálně s dlouhým rukávem), čepice, rukavice, šály, zimní boty. Dále je možné donést i ponožky, spodní prádlo, spacáky a deky, nedostatkové jsou i hygienické potřeby, a to obzvláště ty dámské.Moc prosíme o dary výhradně výše zmíněné a momentálně nejvíce potřebné.
    Těšit se můžete mimo pohodové před-adventní atmosféry také na svařák, malé sváteční občerstvení ve vánočním duchu a prodejní výstavu obrázků vytvořených dětmi na kreativním workshopu při akci ve věznici Bělušice, kde se děti setkaly se svými odsouzenými rodiči a jejíž výdělek poputuje na pro ně určené vánoční dárky.

    O kulturní program se v sále Klubovny od 20:00 postarají Marjari a Nea.

    víc info ve fb eventu: https://www.facebook.com/events/265901742159266

    V3S
    V3S --- ---
    tyjo, jsem jel v sobotu z vyletu v takovy rozverny nalade a rikal jsem si, ze se stavim jeste na jedno v klubovne, ac jsem nevedel .... nakonec jsem to zatah, ale pripojuju se k prani minimalne dalsich 12, klubovna je nejlepsi misto v dejvicich, bez debat
    JOHY
    JOHY --- ---
    Tak ještě dalších 12!
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahooj, je to poněkud na poslední chvíli, ale kdybyste dnes nevěděli, kam na pitíčko a hudbu, slavíme dvanáctý narozeniny, takže bude kapela, oheň v barelu, djs v sále do rána a vůbec :) dorazte!

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    ONDRAASOVKA: ajeje, diky za upozorneni, je to preklep samozrejme, jedna se o Roboutique Store :) obcgod s oblečením a vinyly..
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    7ONDRA7: co je Robouritique Store, please?
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahoj, už dneska u nás proběhne akce zaměřená na elektronickou hudbu, koncerty v sále, stánky labelů a silent disco na zahrádce. Přijďte!

    Bližší info ve fb eventu: https://www.facebook.com/events/1144609009381380

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    ONDRAASOVKA: díky za support :) hudba bohužel zatím moc ne, protože to současný opatření moc neumožňujou...ale sledujem to bedlivě, takže jakmile něco půjde, tak samozřejmě bude i hudba, ať djs nebo kapely.)
    ONDRAASOVKA
    ONDRAASOVKA --- ---
    7ONDRA7: skvělý, držte se!! a je v dohledu i hudba?
    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Jsme nadšení, že zase ožíváme, a to nejen jako zahrádka s občerstvením, ale i jako kulturní centrum!

    Rádi bychom Vás pozvali na projekce v rámci festivalu lidskoprávních dokumentů Jeden svět v našem letním kině. V termínu 20. - 28. 5. budeme každý večer promítat film, po kterém ve většině případů bude následovat tematická debata s odborníkem. Ve FB eventech je vždy vypsaný seznam všech devíti plánovaných projekcí a bližší informace o jednotlivých filmech, věříme, že si každý najdete téma, které Vás zajímá. Koukněte na to!

    Jeden svět: https://www.jedensvet.cz/2021/

    Díky, těšíme se na Vás!

    7ONDRA7
    7ONDRA7 --- ---
    Ahoj ahoj, venku už je celkem hezky a tak jsme po lockdownu zase otevřeli okýnko. Zatím si u nás sice ještě posedět nemůžete, ale když se stavíte pro nějaký pivo v PETce na doma, případně nealko drinčík nebo třeba triko, rozhodně budeme moc rádi. Zatím máme otevřeno po-pá, 12-18. No a snad se i ta zahrádka brzo otevře, uvidíme :)

    Mějte se fajn!

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam