AUDIO (Virus, Subtitles, Freak, Tech Freak, UK), PIXIE (T2B) , IM CYBER (motionbooking) info: www.beats4freaks.cz
45. ročník karlovarského filmového festivalu Tak mě zajímá, jestli se někdo chystá a kdo a kdy pojedete .-)
!!!ZRUSENO!!! - Fyiabinghi - JUNGLE / RAGGAJUNGLE MASSIVE
muzika, kalba, pisek, koupacka
T-Komplex & GHOSTS
Další akce pod hlavičkou DistilleryMag se bude konat 11.6.2010, v pražském klubu CafebarO2 na Karlově náměstí, tentokrát s podtitulem LIVE.
PROSEX, JEZEDE, USB MACHINE, SUBURBASS....
Otvíračka bikeparku v sobotu 12.6. 2010. První den poježdění v bikeparku a odpoledne a večer trochu kultury MUSIC OPEN AIR
PROVOZ Hlubina Ostrava Vstup z vrátnice dolu Hlubina GPS souřadnice Loc: 49°49'21.559"N, 18°16'42.415"E
Doktorský diplom jsem sice už vyfasoval, ale ještě jsem ho náležitě nezalil. Takže se to musí napravit.
Výroční oslava 10 let vzniku USE. Celodenní !!turnaj v beach volejbalu!! dvojic !!o ceny!!.
Přednáška a diskuse tématu izraelsko-palestinský konflikt dnes, v Hradci Králové. Přednášející – Eva Nováková
debatní večery s dokumentárními filmy se sociální tématikou
Hudebně pestré zakončení léta - festival pro děti i dospělé
Každý týden s největší dnbtragédkou co kdy spatřila světlo světa...
Promitani filmu Mýrin (Jar CIty) ve WAKATE Druhy filmek ze serie "Iceland"
Kapely:
Šumava AGAINST Red Communist Scum VOL.2 OPEN AIR FESTIVAL VEGETARIAN FOOD DISTRO Magick Disk Musick DeadHead Bike Jump (BMX/MTB)
norsky nu-jazz
Vystupující: High Tone (FR), Yukimura, Deus ExMachina, a ISM, DNB FREE ENTRY STAGE (Caik Kru, Appu)