Přijdte se mnou oslavit a zapít mého čtvrt století života :) k tanci nám zahrají DJ's: Red-R (Elektropump) Duch (Elektropump) Deddy Cool (Fss) P
Trojkoncert spřátelených kapel...
Přijďte se utancovat v bollywoodských, orientálních a balkánských rytmech. Vstup zdarma
Druhý ročník benefičního ELEKTRONICKÉHO open airu!!!!!!!!!
Takovej malej dnb mejdanek na oslavu preziti techto letnich prazdnin :) DJs: P3tcho, Typerys, Symka & Guests [Dj Element]
Poslední rozloučení s Rahufem, dokud má jen jednu hlavu a dvě ruce
listky k dispozici na prodejne growshop borivojova 89 dnes do 18:00 a zitra od 12:00 do 17:00 za cenu 1000kc
Milí, scháněla jsem teď týden kolo. Silniční kolo s přehazovačkou, starší. Sehnala jsem víc pěkných nabídek. Pak jsem v hráčském záchvatu vyhrála auk
Los Tekkenos under girls command!
na začátek pivo na zahrádce, pak cirkus, pak se uvidí.) akorát to chce koupit lístky na představení co nejdřív, jinak bude vyprodáno
DJs battle! Electro, dubstep, fidget, bassline Wwera Acustic Terrorist Stifler Selecta Dirty Little Toaster Clockmaker Norman Bates
Dvoudenní přehlídka místních i přespolních divadelních spolků
tradiční free open air párty
Instalace ve veřejném prostoru Praha/ Vltavská/ 50°5'52.058"N, 14°26'8.962"E Pátek 12/ 8/ 2011 12:00- ???
hardtekno - hardcore - frenchcore - hardsound - dnb
DJs Mikro(Enlab),Dux,Kwas,Daweis,Gamp-live Elektro/DNB/Hardtek/Breakcore
SEVER -NORTH ---- INFO-Nyx-NEUMATIX
Letní párty Ádvojky a labelu KLaNGundKRaCH spojená s Prvním festivalem čtvrté kultury se koná od podvečera pátku 12. 8. do neděle 14. 8.