♫♪ STUDENT FEST 2012 JE VENKU ♪♫ Den před velikonočními prázdninami proběhne v pořadí již 4. ročník festuvalu STUDENT FEST. Uskuteční na magický de
V ramci Bass CaseMate se vam predstavuje vitez ACM Battle of Bands 2010, peticlenna britska dubstepova kapela CODA, ktera zavita poprve do CR!
STOLETÍ ČTVRT MÁ JEDEN ZMRD aneb narozeninová oslava & benefit na autonomní prostor Salé
Brani hrají na sv. Patrika v Malostranské Besedě.
KYBERNETIX sound system @ Přehvozdí (hospoda - sál)
Dubstep, Bass Music, UK Funky Club Event DJs: ANS (cz), BIOMAT (sk), INSO (sk), SOUL HUNTER (cz), Sagap, Don Pedropoulos, Dscdrmr + Lounge DJs
jelikož jsem zjistila, že všichni, které bych ráda viděla nejsou na facebooku, tak si dovoluji spamovat ještě tady:)
Po roce se opět vracíme s unikátní interaktivní výstavou a prezentací nových autorských kolekcí oděvů, šperků a dalších doplňků.
jungle, dnb and other beats session
Pokračování pure hardcore mejdanu se zajímavym hostem!
Oldschool/Hardstyle/Hardcore/Industrial/Gabber/Mainstream párty ve stylu CzechGabberForce
BE AT: Alexkid (Rekids, Cadenza, F-Communication) with: Dj Schwa (Shades of Gray, Beef) & Ark (Arcade Night)
Depresivni Progressive od DJ Deepresse a temny elfi trance od Shealy pro velky uspech opakujeme! (Holandska vlna 2007, a tancujte, hovada, podmorske
Snad jsem ani nemrkla a můj odlet do Japonska je za dveřmi. Přijďte strávit pohodové odpoledne v čajovně a rozloučit se se mnou...
6.března v pátek , Klub CORSO Žďár n. Sázavou PRAGMATTIC DELIQENT - QUANTUM 59 - JUMPING MELODY
acid - break - techno - electro - psy? FREE ENTRY
Pražské radioamatérské setkání - Rádio - elektronická burza. Radioblešárna....
Akce či lépe řečeno párty zaměřená především na současnou elektronickou hudbu, převážně z evropské scény. V podání českých i zahraničních prdcs a dj
Krabtech bude opět řádit