RYCHTA NA PARUKÁŘCE techno, hardtek, hardcore
ÚCHYLOVÉ A DEVIANTI U příležitosti našeho vyskytnutí se na tomto světě, bychom vás rádi pozvali na malou narozeninovou párty.
V Rakovníku v Music clubu Letiště
Tentokrát budeme podávat medový koláč psytrancu v klubu Chameleon
DžUnderground byl vykraden a bohužel přišel o značnou částku, která pro klub znamená existenční problémy. Proto vás všechny zveme na tuto NON STOP pá
LABELS// DRAGANDDROP/A51/NPND/MECHANOIZ SOUNDSYSTEM//DELIQENTZ
AKCE ZAMĚŘENÁ NA "DUBSTEP ROOTS CULTURE" LABELS: DELIQENTZ/A51/MECHANOIZ/NPND/
Taneční DnB Party.
Křest knihy o čtyřech hudebních subkulturách (punk, skinheads, freetekno, hip-hop) v českém prostředí.
FREE WELCOME DRINK PRO PRVNÍCH 250 Zažijte jedinečnou atmosféru divoké balkánské svatby, španělské fiesty a swingové tančírny během jedné noci a na j
TaTaZu - speciální koncert + křest koncertního dvd!
Pořádná lopaťácká akce s chlupatejma koulema a nemytym zadkem. Koukejte dorazit! Kdo nepřijde, tomu upadne pytlík a povisnou kozy.
Thrashík, hevík, metál a sem tam rock'n'roll. Kdo nepřijde, smrdí!
Na hudební scénu se vrátil X-RAYS poslechněte si co nyní dovedou :)))
(Dubstep, DNB, Breakbeat, Ghetto funk)
Kraken phonic poprvé v Had klubu. Enter: Free Raggajungle, jungle, DNB, breakbeat
Páteční dýchánek v rytmu breakbeatu a electra.
V neděli se uskuteční na náplavce v pražské Výtoni odpoledně-večerní festival na parníku. Více informací v přiloženém letáku.
Ber to jako výměnu. Já Ti dám příjemnou úlevu a ty mi za to naoplátku dáš novou zkušenost. Rozhodla jsem se se svojí nabytou znalostí protáhnout prsty