• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWILIGHTZONECéCé haly C
    RADDX6
    RADDX6 --- ---
    a navrhuju 20.12 na pristi session
    RADDX6
    RADDX6 --- ---
    no paradni to bylo! vubec sem neveril ze zacatky filmovani v podani Lumieru muzou byt tak zabavne a taky ze francouz muze umet anglicky tak ze mu je rozumet :)) btw.ten filmek jak nakeho chudaka prejede kocar a pak ho slepi zpatky dohromady ten byl ci? jo a na zaver ta kovbojka? no dokonalost!!! :)

a co se tyce slysitelnosti sem mel spis opacny pocit jelikoz sem se nasackoval primo pred repraky ;)) ale na dvacet lidi myslim mikrak netreba...
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    krasny bejt u zrodu celyho projektu :)) big up
    LOITUMA
    LOITUMA --- ---
    TWILIGHTZONE: Skvělý, moc zábavný, hlavně ten lucifer, co měl ty sexy nožky:D

Malá připomínka: Lindo, bylo tě hrozně špatně slyšet, což je škoda, kdyby příště bylo možnyý pořešit nějakej mikrofonek, tak by to byla dokonalost! :)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    To byl melies :) filmovy kouzelnik :))

jdu nahodit anketu ale toho 15.12 si nejsem zcela jista, jestli to pujde pac 16.12 tam mame akci a asi budeme muset pripravovat prostor...zjistim a uvidime
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    SAKJA_PANDITA: me se nejvic libily na konci s tim chlapkem jak si odmontovaval hlavu a vyhazoval ji na ty notovy linky a pak jak ji nafukoval na tom pristroji az mu praskla... to bylo od koho? mam to uz popletene...

a byla bych pro toho 15.2. nebo nekdy v tom tydnu
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    ROMANICAK: jooo! to by bylo fajn.) uz se zas tesim na filmy, tentokrat to bylo fakt super:)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    ROMANICAK: sem pro cokoli v tydnu 14. - 20. (krom patku)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    TWILIGHTZONE:
    Coz teda asi ten 28.12. nebude, jelikoz spousta lidi jezdi k pribuzenstvu na svatky, treba i na celej tyden, na hory a tak...

Navrhuju 15.12., utery.
    LAGARTIJA
    LAGARTIJA --- ---
    taky se přidávám k poděkování, bylo to fakt super, dlouho jsem se takhle nezasmála u filmečku :-) díky
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    jo a mimochodem mě fakt rozsekal záběr z Cesty na Měsíc, kdy se zapíchla "raketa" do oka Měsíce, který začal krvácet takovou tou švankmajerovskou plastelínou. to bylo drsný. úplně mě mrazilo, ačkoli je to provařenej obraz, ale takhle naživo i s celým filmem.. fakt dobrý.
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Taky diky vsem, kteri dorazili a prezilu tu zimu, za kterou se moc omlouvam, opomeli jsme pustit topeni jiz od rana...takze priste bude lip ;) stejne tak i technika a sezeni bude lepe poreseno mela jsem v planu pripravit vse dopredu i vice povidani, ale kvuli praci jsem naprosto nic nestihla :(( no ale filmecky nam to skutecne vynahradily!

Jinak chci aby to fungovalo na bazi napadu vsech, takze kvizy, hadnky, vase povidani a i diskuze, vse proste co si vymyslite uskutecnime.

Na priste vyberu par filmu z dalsiho obdobi a necham vas hlasovat stejne tak i o terminu, aby se do nej veslo co nejvice lidi..

Jeste jedou diky vsem, nyni uz skutecnym CéCéčkářum ;) kteří dorazili!
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    SAKJA_PANDITA: hm hm to asi v praze nebudu, skoda
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    B4NAN: prej že těžká symbolika na osmadvacátý prosinec:)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    v jakym horizontu to priste tak asi bude? :)
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    jj souhlasim, skvělý to bylo a už se těšim na příště :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    já taky děkuju ještě jednou. Mimochodem jestli tedy je twilightzone ta krátkovlasá slečna, tak se tě chci zeptat na dvě veci a to: Jestli ti taková ta brejlatá nakonec zaplatila. (musela jsem to jít rozměnit a vůbec nevim, jestli jsem ti to pak dala, hlava děravá). a pak: Když bys chtěla pomoct, mohla bych udělat třeba nějaké kvízy, co si člověk z jednotlivých setkání zapamatoval a co mu to dalo nebo nějaký soupisek filmů, které jsme vlastně zhlédli, něco jako památeční arch, sranda odznaky filmového fajnšmejkra (to by bylo možná složitější, ale dalo by se) nebo tak.. Ráda budu nápomocná:)
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    V22: nebo pivo a oblict si bundu :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    moc diky za vcerejsi promitani! bylo to kouzelne, inspirativni, roztomile - proste uzasne :) kdo neprisel, prisel o mnoho. tesim se na priste!!
    V22
    V22 --- ---
    ROMANICAK:
    Bylo to fajn a koumu byla zima mohl si dát svařák :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam