sice to sem tak uplne nepatri, ale... prisel mi mail od MindJet, ze nabizeji promo balicek Mind Manager 9 pro Windows a Mind Manager 8 pro Mac (tj. posledni, aktualni verze). Ocividne je uzivatelu, co v praci maj Windows masinu a doma Mac, plno.
Na strance ty promo akce se pise - Already have MindManager for Windows? Contact Customer Support. No tak jsem jim napsal, ze uz mam MM 8 Win a MM 7 Mac, a jestli teda nebude nejaka sleva na pripadny upgrade.
Dear ***,
Thank you for contacting Mindjet Support.
The mentioned promotion is basically for new customers. If you own both licenses you can upgrade both for the upgrade price there is no special discount on this. I am sorry that i do not have a better offer for you.
Mam teda MM fakt rad, ale uzivatelska podpora jim moc nerika. Hlavne me fascinuje, jak spolecnost, ktera stavi svuj business na praci s informacema, naklada se svou zakaznickou zakladnou. Pochopitelne o me vedi kde co, v kazdym pripade jake licence jsem od nic koupil, presto mi posilaji, jak sami rikaji, zcela nerelevantni nabidky. Kovarova kobyla.