• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMISHClub Biograffs.....alias Rybárna :-)
    AMISH
    AMISH --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: že nee joo? to je pořádnej chlupáč teda
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    AMISH: Srstka neni dlouhosrstej :) Jestli jsem neco rika ta ze mam rad Srstku a ne srst.
    AMISH
    AMISH --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: sem myslela, že ty rád ty dlouhosrstky:D
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    AMISH: Tak doufam ze je alespon hladkosrsta.
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: he to je romany cicina, jmenuje se fusekle.. Jinak Rybka dělá parádní fota to si piš!! Další várka fotek, od Dáši a Martina z Mostu bude následovat... Jinak report od romany k přečtení tady http://bandzone.cz/fan/greensister
    AMISH
    AMISH --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: všechno bude ,-D
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: zas jako dobrý jooo!!!!! ne prcka, ale hafíka, včera jsem si s tou paní psala a vypadá to na konec ledna, že se naroděj a koncem března si jí budeme moct vzít :D mám hroznou radost a to jí eště ani nemáme
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    AMISH: Ty me pozves do diskuze, pastujes sem cici a tu svoji nam neukazes...
    AMISH
    AMISH --- ---
    ZLORENE: fakt bomba fotky z bomba akce
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    MANIICZKA: Jako rodit?
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: jedny jsou tady, dalsi pribudou http://rybicka.rajce.idnes.cz/Decin_-_Biograffs_-_20.11.09/ naky shrnuti akce atd taky bude, este se z toho silenyho vikendu musim nako probrat

MANIICZKA: a co takhle naky fota sem rvat...? at nenamaham tolik predstavivost... a kanalovi vyrid ze ma u verci schovanou prezdrzku ze se ani neozve
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH: ??????????????...jako ze se vratim za devet mesicu joooooo:]]]]
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    Snímek 270.jpg (1483095 B)
    AMISH
    AMISH --- ---
    CZOKOVOKO: akorát jo? ve 12 v noci haaaa haaaa :D to já už mám většinou půlnoc
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    AMISH: haha...... já jsem přišel právě tak akorád ale ty jsi byla už moc
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: no dyť já ho ani pořádně nevídám. ale přijde mi krapet šedivější ,) a já puťka jooo?! to myslim zatim ještě nehrozí:D ale až se vrátíš, tak bude náš bytek snad konečně útulnější a hlavně tu bude novej přírůstek ,-) nechtěla sem ti to včera psát, páč to ještě nebylo jistý
    AMISH
    AMISH --- ---
    CZOKOVOKO: nemáš přijít do hospy, dyž už všichni odcházej:D
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH: dneska sem mluvila s kanalem no a jako spis si myslim ze si toho hafana nenecha...on se flaka porad po tom sgvotu,kde prave stenata sou,tak rika jako ze to jedno je jeho ,ale dneska mi prave rek,ze si ho asi nenecha,pac je to spousta starosti..zradlo a pak jak s nim domu. bla bla bla bla .myslim ze si to brzo rozmysli,az mu bude muset jit nekam koupit zradlo:]
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH:
    CZOKOVOKO: to mi ani nerikejte,ze se tam nic nedeje...to mi neserte.. ne ze se vrATIM a z dedka jeste vetsi PRADEDEK a z mishy PUTKA DOMACI HOSPODINKOVA ...has se vratim bue peklo..prdy srandy..kralovsky vesaky...a ne ze se dedku mezitim zase odnaucis klopit tam ruma bo zelenou...miso pohlidej ho tam:]]]]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam