Práce v kanceláři, manuální práce, kreativní práce atp.
ahoj, kdyby se někomu hodila vzdělávací animace, prezentační video, reportáž, ... ukázky na www.educfilm.cz
• Nabízím!STĚHOVÁNÍ,VYKLÍZENÍ,PŘEPRAVU(možné až 8 osob) VOZEM VW TRANSPORTER T4 L •PRAHA-CELÁ ČR... • CENY DOHODOU • Moravatomas@gmail.com 777 298192
Sháním práci v oboru DTP, grafického designu, tisku, případně v oboru překladatelském nebo čemkoli obdobném
Vytvarime dekorace, reklamni malbu, pismomalirstvi a take graficky design, ilustrace a fotografie.
práce na interiérech i exteriérech
Hledám brigádu, či práci na částečný úvazek. I jednorázové akce. Ideálně, kde se platí na ruku. Třeba i v lese, zahradnictví, apod. Rakovnicko
Sháním práci nebo brigádu
Pokud hledáte chůvu, nebo výpomoc v domacnosti. Jsem k dispozici na tel.: 602 417 722 Cena po domluvě
vyrešim vše - za hmotné statky, či peníze
Sháním práci v Praze, ideálně za barem. Mám skoro 15 let praxe na place, v kavárně, na velkých barech i festivalech.
Nabízím pomoc s venčením psů. Mám několikaleté zkušenosti (např. Anglie). Cena dohodou. Karel
nabízím hlídání dětí
Webové stránky rychle, hezky a relativně levně. Nabízím fixní ceny bez překvápek, spolehlivost a přímé jednání.
Ahoj,jsem studentka dalkoveho studia. Bydlim v Praze. Potrebuji dva patky pro skolu volno. Pak poustet na zkousky. Jinak pak mam volno porad-prizpusobim se. Ovladam Aj na pokrocile urovni, N komunikativne. Dekuji predem