prevoz stolu + zidle, Jinonice -> Dejvice, v tydnu ut 9.1 - pa 12.1., 17h a pozdeji
WebDev - kompletni serivis - potrebuju 2 jednoduche weby a nemam cas, abych ziskal dostatecnej skill. Mam domeny a penize ;)
hledám částečný externí úvazek jako html (css) editor webu/eshopu atd...
Jsme taneční skupina, která pořádá fireshow a lightshow. Pořádáme vystoupení na vánočních/firemních večírcích, rádi si nás lidé zvou na svatby. Cenu vždy stanovujeme na míru zákazníkovi, střední produkce tance s ohněm se pohybuje okolo 6000 Kč.
Do našeho grafického studia v Praze sháníme posilu. Jedná se o pozici business managera.
PRÁCE NA HPP nebo na zkrácený úvazek (dodělávám si školu a mam ji každé úterý celý den)
Sháním part time job pro přítelkyni od ledna/Praha/mluví francouzsky (native speaker), anglicky (upper intermediate),nemluví česky
Potřebujete cokoliv odvézt nebo přestěhovat?
Převážně sádrokarton
prosím zkušený a vybavený elektromechanik který by mi přepájel USB konektor viz foto?
Nabizim preklady Z nebo DO srbstiny nebo chorvatstiny. Moznost vyuky. Rodily mluvci.
Nabízím profesionální grafické služby.
Nabízím výuku francouzštiny v Praze nebo online. Soukromá výuka & kurzy pro firmy & příprava na zkoušky & konverzace.
-někoho kdo má dodávku a pomocníka, který by mě mohl odstěhovat
Nabízím vytvoření originální hudby, ruchových stop, sound design, zpracování zvukového konceptu či hudební dramaturgie
Hledám rešeršistu, který mi na zadané téma najde důležité informace z respektovaných zdrojů.
Nabízím korektury odborných (biologie) i neodborných textů v Čj, Aj - získání praxe